Resultaat 1–48 van de 1195 resultaten wordt getoond

Filter op categorie:

Bloempotten (22)

Kunstplanten (40)

Kussens (97)

Plaids (13)

Schilderijen (58)

Vazen (244)

Wandkleden (11)

Wijnrekken (18)

Diversen (178)

Kandelaars (102)

Kapstokken (39)

Klokken (30)

Onderhoudssets (36)

Pilaren en zuilen (9)

Spiegels (95)

Vloerkleden (182)

Wandplanken (46)

Alle producten

Accessoires

Met accessoires maak je jouw interieur nóg leuker! Naast dat bijvoorbeeld een kapstok heel praktisch is en een vloerkleed lekker warm is aan je voeten, brengen accessoires ook gezelligheid en sfeer in huis. Zo kun je die lege muren bijvoorbeeld opfleuren met mooie schilderijen, spiegels of wandplanken, jouw bank iets extra’s geven met wat leuke kussens of plaids en het interieur afmaken met kandelaars, bloempotten of vazen. Zo maak jij van jouw huis echt een thuis.

Zin om deze gezelligheid te creëren? Bij ons kun je terecht voor een ruim assortiment accessoires.

Kies de juiste accessoires

Er zijn zo veel verschillende accessoires, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en dat begrijpen wij. Daarom kun je bij ons online heel makkelijk navigeren via onze filters links op de pagina. Daarnaast kun je ook per artikel de productinformatie vinden met meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is. Heb je online al een keuze gemaakt? Dan profiteer je van veel voordelen. Met een gratis levering in Nederland vanaf € 100,-, en gratis levering in België boven de € 500,-, wordt online shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.

Accessoires kopen bij 4Udesigned

Soms is het lastig inschatten hoe een product er echt uitziet. We kunnen ons daarom voorstellen dat je het product liever ook even in het echt wilt komen bekijken! Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren! Onze showroom is groot genoeg, dus kom rustig kijken en laat je vooral lekker inspireren. Daarna staan wij voor je klaar om je te helpen, zodat je altijd de juiste keuze maakt!