Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bloempotten

Een bloempot heeft natuurlijk een handige functie, omdat je jouw bloemen ergens in moet zetten. Maar een bloempot is natuurlijk niet alleen functioneel. Je hebt heel veel verschillende bloempotten die jouw interieur kunnen opfleuren. Je zou kunnen gaan voor een simpel exemplaar, maar je kunt ook een echte eye-catcher kiezen en gaan voor een fleurige bloempot! Daarnaast hoef je bloempotten niet alleen te gebruiken voor bloemen, maar kun je ze ook als accessoires in de kast zetten! Je kunt genoeg kanten op dus!

Bloempotten in verschillende kleuren en maten

Je kunt bij ons terecht voor bloempotten in verschillende kleuren en maten. Het ligt er aan waar jij de bloempot voor gaat gebruiken. Is het echt een bloempot om jouw bloemen in te zetten, dan zouden wij gaan voor een iets rustiger exemplaar. Vind je het leuk om een bloempot in de kast te zetten als accessoire, dan kun je gaan voor een wat opvallender exemplaar. Denk bijvoorbeeld aan onze pot Aley, die op zichzelf al heel kleurrijk is! Of ga voor de pot Pip, die een retro look heeft. Zelf vinden wij de bloempot set Kyara erg leuk, omdat deze set met verschillende hoogtes werkt. Zo krijg je een leuk speels effect. Genoeg keuze, dus laat je lekker online inspireren!

Lees meer

Bloempotten kopen bij 4uDesigned

Heb jij een favoriet gevonden?! Top, dan zorgen wij dat deze zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd wordt. Heb jij nog wat andere leuke items gevonden, dan kun je profiteren van gratis verzending vanaf € 100,-. Vind je het toch lastig inschatten hoe groot de bloempot is of hoe de bloempot er in het echt uit zou zien? Kom dan gewoon gezellig langs in onze showroom in Wormerveer! Wij staan klaar met een heerlijk kopje koffie en geven je natuurlijk ook graag advies. Zo weet je zeker dat je met een item naar huis gaat waar je jaren van kunt genieten!