Toont alle 37 resultaten

Alle producten

Kapstokken

Iedere hal heeft een kapstok nodig. Of je deze nu gebruikt als gebruiksvoorwerp, designelement of allebei, een mooie kapstok is essentieel. Maar voor welke kapstok kies jij? In onze collectie vind je zowel staande kapstokken als wandkapstokken in diverse stijlen en gemaakt van verschillende materialen. Houten kapstokken of metalen kapstokken? Hier vind je ze!

Kapstokken kopen

Zoek je een mooie kapstok, maar weet je niet waar je moet beginnen? Kijk dan eerst eens naar de ruimte waar jouw kapstok straks komt te staan of hangen. Hoeveel ruimte heb je voor een kapstok? Wat zijn de dominante kleuren in deze ruimte? Van welke materialen zijn de meubels gemaakt? Heb je bijvoorbeeld een houten bankje en/of tafel in je hal staan, dan is het leuk om juist voor staal te kiezen als materiaal voor je kapstok. Op deze manier creëer je namelijk contrasten, wat een gezellige sfeer aan je hal geeft. Denk er daarnaast ook over na, hoeveel jassen er dagelijks ongeveer aan de kapstok moeten hangen en hoeveel ruimte voor de jassen van bezoekers over wilt houden.

Maak van je entree een ware binnenkomer met de juiste kapstok. Als jij of je gasten binnenkomen, zal de kapstok een van de eerste dingen zijn die je opvallen. Met een design kapstok kun je gelijk de toon voor de rest van je interieur zetten. Ook in de slaap- of badkamer is een kapstok natuurlijk praktisch. Maar dan de vraag: kies je een staande kapstok of een wandkapstok die je aan de muur bevestigt?

Lees meer

Staande kapstok

De staande kapstok kun je overal in je huis neerzetten, en met hetzelfde gemak weer verplaatsen. Het voordeel van een staande kapstok is dat deze niet gemonteerd hoeft te worden. Als je besluit de indeling van een ruimte om te gooien, verplaatst de staande kapstok gemakkelijk mee! Ook erg praktisch wanneer je muur niet heel stevig is en je er geen zware dingen aan kunt hangen. Een ander groot voordeel van de staande kapstokken is dat je aan alle kanten je jas erop kunt hangen en je dus meer ruimte hebt. Ook is het bij staande kapstokken mogelijk om een variant met haken aan de onderkant te kopen, zodat ook de kinderen hun eigen jas op kunnen hangen. De staande kapstokken in onze collectie variëren van slanke pilaren tot brede rekken. Kies wat bij jou past!

Wandkapstok

Steeds meer mensen kiezen voor een wandkapstok. Dit scheelt namelijk veel ruimte op de vloer. De kapstok wordt aan de muur bevestigd waardoor jassen ver boven de grond hangen en er genoeg ruimte is om bijvoorbeeld schoenen of laarzen onder te zetten. Ook een bankje onder je wandkapstok kan een leuk idee zijn. Zo creëer je een plekje in de hal om rustig je schoenen aan te doen en je veters te strikken. Natuurlijk zijn er ook voor de wandkapstok mogelijkheden, om een aantal lagere haakjes voor de kinderen te hebben.

Kapstok steigerpijp

Ga je voor een industriële look? Dan is een kapstok van steigerpijp misschien iets voor jou. Deze kapstok is gemaakt van robuuste buizen die aan de wand worden gemonteerd of als rek worden gebruikt. Het stalen frame en de grijze of zwarte afwerking geven een stoere uitstraling aan deze kapstokken. Wij hebben een aantal van deze kapstokken in ons assortiment.

Specificaties

Als je een kapstok hebt gevonden die voldoet aan jouw wensen, vind je alle specificaties van de kapstok in een lijstje op de productpagina. Denk bijvoorbeeld aan kleur, materiaal, afmetingen en aantal jaren garantierecht. Verder staat hier de levertijd van het product vermeld. Heb je je keuze gemaakt? Dan is de verzending gratis vanaf een bestelwaarde van €100.

Kapstokken kopen bij 4uDesigned

Wij staan voor goede kwaliteit en eerlijke prijzen. Daarom doen we altijd ons uiterste best om je product zo snel mogelijk te versturen en te voldoen aan jouw verwachtingen. We houden de kwaliteit van onze producten scherp in de gaten en bieden passende service. Dus heb je een kapstok gezien die past bij jouw interieur? Dan kun je uitstekende service en topkwaliteit van ons verwachten. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt of gewoon even langskomen in onze showroom in Wormerveer voor heel veel wooninspiratie!