Toont alle 44 resultaten

Alle producten

Wandplanken

Heb je nog een aantal kale muren en geen idee, wat je ermee moet? Dan zijn wandplanken ideaal. Ze zijn niet alleen praktisch om leuke spulletjes op te zetten, maar kunnen ook op zich zelf al een mooie decoratie zijn. Bovendien zijn planken aan de wand zeer geschikt om decoratieve items of je boekencollectie op te zetten. Dit geeft karakter aan je woning en geeft je de kans om de hoogte in te gaan met je styling. Dus ben je op zoek naar mooie wandplanken? Ontdek verschillende stijlen planken in onze collectie.

Combineer er op los!

Laat je planken aan de wand meer zijn dan alleen extra oppervlakten aan de muur. Zorg ervoor dat ze passen bij de rest van je meubels en dat ze precies goed hangen. Vooral de juiste hoogte is hierbij belangrijk. Hang de wandplanken niet te laag, maar ook zeker niet te hoog. Als je wandplanken te hoog zijn gemonteerd, kijk je vooral tegen de onderkant van de plank aan en zie je de items die erop staan niet. Zonde!

Ook kun je een leuke combinatie van wandplanken maken door ze op verschillende hoogtes en posities te bevestigen. Hiermee creëer je een speelse uitstraling die de zichtlijnen in de ruimte naar boven haalt. Hiermee bereik je zowel ruimtelijkheid als gezelligheid. Maar welk type wandplank kies je?

Lees meer

Houten wandplanken

Als je aan wandplanken denkt, denk je waarschijnlijk al gauw aan houten wandplanken. Wandplanken van hout vind je dan ook zeker in ons assortiment. Deze tijdloze variant past in ieder interieur en wordt vaak gekozen in combinatie met landelijke, industriële of moderne woonstijlen. Ga voor de planken van massief hout voor een echte stoere look. Je kunt alle kanten op met wandplanken van hout! Zet er een paar leuke, gekleurde vazen op. Deze vallen mooi op, op een houten wandplank in houtkleur of zwart geverfd.

Zwevende wandplanken

Zwevende wandplanken, dus planken zonder zichtbare montage, worden ook steeds populairder. Deze planken ogen strak en clean, waardoor je interieur rustig en opgeruimd lijkt. Erg mooi in een moderne woonstijl, maar ook in de design interieur stijl of in de basic stijl zijn de zwevende variant een mooie aanvulling. Ben je juist meer van de industriële look, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om zwevende planken met een zwart frame op te hangen. Dit past perfect in een industriële inrichting.

Wandplanken kopen bij 4uDesigned

Ben je van plan om decoratieve planken toe te voegen aan je woonkamer, slaapkamer, werkkamer of een andere ruimte? Kijk eens rond in onze collectie. We hebben een breed aanbod houten wandplanken, zwevende wandplanken en meer. We denken graag met je mee over de beste planken voor in jouw interieur. Kleur, materiaal of stijl, wij helpen je! Laat je inspireren!

Gevonden wat je zocht? Dan kun je rekenen op gratis verzendkosten vanaf €100 en uitstekende service. We garanderen topkwaliteit en zorgen ervoor dat je bestelling volledig naar wens is. Ook als dit betekent dat we na levering aanvullende service moeten verlenen. Dat vinden we vanzelfsprekend. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem vooral contact met ons op. We helpen je graag! Of kom eens langs in onze showroom. Hier vind je meer dan 2500 vierkante meter wooninspiratie en kun je de producten die jij op het oog hebt ook in het echt zien.