4uDesigned.nl heeft de meest uitgebreide en betaalbare collectie vintage design meubelen in Nederland.

Bij ons vind je een groot assortiment van vintage design meubels. Ons assortiment varieert van barkukken tot tv meubels. Van een deel van onze producten doen wij zelf het design en productie. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden en ook maatwerk producten bieden. De verschillende stijlen in onze collectie variëren van strak en minimalistisch tot kleurrijk met een warme uitstraling of een unieke vintage look.

Vintage Design Eettafels

Wij hebben eettafels met verschillende houtsoorten. Hierbij kun je denken aan mangohout, sheeshamhout, teakhout, eikenhout of heb je liever iets robuust en kies je voor onze Barracuda series. Deze tafels zijn vervaardigd uit oude spoorweg rails. Ook hebben wij ruime keuze uit onderstellen zoals U-poot, X-poot, spinpoot leveren wij ook verstelbare onderstellen.

Vintage design eettafels

Vintage Design Eetkamerstoelen

Ben je de eetkamer aan het vernieuwen? Bij ons ben je op het juiste adres voor eetkamerstoelen en eettafels. Wij bieden ruime keuze voor het in retro, vintage en design stoelen voor uw eetkamer.

Vintage design stoelen

Vintage Design TV Meubels

Geef je huiskamer een make-over met één van de stoere vintage TV meubels. Met de TV Meubels van 4udesigned.nl zorg je voor een mooi plekje voor je TV. De meubels zijn verkrijgbaar in verschillende maten kleuren en houtsoorten.

Vintage design tv meubels

Vintage Design Barkrukken

Wilt u een gezellige barhoek maken in uw woning? Wij hebben een scala aan barkrukken in verschillende kleuren en zithoogtes. Of je nou op zoek bent naar een hoge of een lage barkruk wij hebben altijd iets passends voor jouw bartafel.

Vintage design barkrukken

Vintage Design Chesterfield

Het bekende Chesterfield merk heeft zijn roots officieel in England en staat algemeen bekend om zijn elegante en klassieke design.Het onmiskenbare diamantpatroon in de bekleding en de decoratieve siernagels versterken de uitstraling van deze banken als geen ander.De banken zijn stuk voor stuk een eyecatcher en zorgen voor een luxe uitstraling.

Vintage design chesterfield
Wij hebben een constant vernieuwend assortiment, altijd voor een goede prijs.
Je bent van harte welkom om onze producten te bekijken in de showroom of online.

Showroom
4udesigned.nl
Esdoornlaan 40
1521 EB Wormerveer
Tel: 075 – 6210015
Email: klantenservice@4udesigned.nl

 

Openingstijden
maandag t/m zaterdag: 09.00 – 17:30
Zondag: Gesloten