Inspiratie, Meubels

Eettafel bank, mix and match met eetkamerstoelen!

Eettafel bank

Over het algemeen horen we best vaak dat het lastig is om een eetkamer in te richten. Want ja, welke eettafel past goed in de ruimte en welke vorm kies ik? Ga ik voor eetkamerstoelen en welke neem ik dan? Past het allemaal bij elkaar en hoe ga ik het neerzetten? Een hoop lastige keuzes.. Wij maken het je nog lastiger, want denk eens out of the box en ga voor iets anders dan eetkamerstoelen. Kies bijvoorbeeld een keer voor een eettafel bank. Dit geeft jouw eetkamer een heel andere uitstraling en bespaart ook nog een hele hoop ruimte. Daarnaast kun je ook heel goed een combinatie maken. Zet dan aan de ene kant van de tafel een eettafel bank en aan de andere kant mooie stoelen. Benieuwd naar alle opties en de voordelen? Lees dan gauw even verder! 

Varieer met eettafel banken

Het is natuurlijk stiekem wel de veilige keuze. Een mooie tafel kiezen, of deze nou rond, ovaal of vierkant is, en dan op zoek naar de perfecte eetkamerstoel. Met deze combinatie zitten we eigenlijk altijd wel goed. Het is alleen veel leuker om af en toe eens iets anders te doen. Uiteraard kun je met deze opstelling ook eindeloos variëren, maar als je écht anders wilt zijn, kies dan eens voor een eettafel bank. Wist je dat je daar ook alle kanten mee op kunt? En het mooie is; je kunt ook voor beide kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld eetkamerstoelen combineren met een eetkamerbank. Dit verbreekt het standaard patroon en geeft jouw eetkamer een leuke en speelse uitstraling. Daarnaast heeft zo’n hippe eetkamerbanken ook veel voordelen.

Een eettafel bank, wat zijn de voordelen?

Een eettafel bank geeft jouw eetkamer een ruimtelijk gevoel. Je kunt een eettafel bank gemakkelijk kwijt in kleine ruimtes en schuift ‘m ook gemakkelijk onder tafel. Een tweede voordeel, en volgens mij wel een groot voordeel, is dat een eetkamerbank erg betaalbaar is. Zo kun je bij ons al terecht voor een eettafel bank vanaf € 99,95. Heb je dus weinig budget en wil jij toch jouw eetkamer een speels en ander effect geven. Dan is een eetkamerbank de juiste keuze. En weet je wat nóg leuker is? Je hebt eetkamerbanken in veel verschillende soorten en maten! Ook een groot voordeel dus dat je lekker kunt variëren. Keuze stress? Welnee, wij helpen jou de juiste keuze maken! 

Eetkamerbanken in allerlei soorten en maten

Ja, dat wist je misschien niet.. Je denkt misschien meteen aan een simpele houten eettafel bank, maar tegenwoordig heb je veel verschillende soorten en maten. Zo kun je gaan voor eetkamerbanken met armleuning, zonder armleuning of zelfs een eetkamerbank met rugleuning. Daarnaast heb je een eettafel bank van 1 meter of bijvoorbeeld 2 meter breed. Wil je een leren eettafel bank of juist een met een velvet stof? Je hebt ontzettend veel keuze. Ben je benieuwd naar ons assortiment? Neem dan alvast online een kijkje in ons assortiment eetkamerbanken en ontdek de vele mogelijkheden! Wij inspireren je graag. Gebruik onze handige filters om snel jouw favoriet te vinden!  

Eettafel bank kopen bij 4uDesigned

Vind je het toch een beetje spannend om jouw eerste eettafel bank online te kopen? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Wormerveer. Je kunt dan komen proefzitten en onder het genot van een heerlijke kop koffie adviseren wij jou graag. Wij denken mee en helpen om de juiste keuze te maken. Zo kiezen wij samen het ideale product voor jouw eetkamer en zal jij altijd met een goed gevoel de deur uitlopen!

Back to list