Toont alle 24 resultaten

Alle producten

Ladekasten

Heb je veel spullen in huis die nog geen plekje hebben gevonden, maar die eigenlijk wel opgeborgen moeten worden? Dan kun je automatisch kiezen voor een opbergkast, maar je kunt ook gaan voor een ladekast! Een ladekast past namelijk perfect in elke woonruimte in huis, maar biedt ook nog veel opbergruimte. Zo heb je genoeg ruimte om alles op te bergen en te ordenen, terwijl de ladekast perfect binnen je interieur wordt opgenomen. Bij 4uDesigned hebben we ladekasten in alle soorten en maten en geschikt voor iedere woonstijl. Je vindt onze ladekasten hier.

Ladekast binnen jouw interieur

Houd je van een bepaalde interieurstijl? Dan kun je hier nu de juiste ladekast bij zoeken. Wij hebben namelijk ladekasten voor elke woonstijl. Houd je van de Scandinavische stijl? Kies dan bijvoorbeeld voor een ladekast wit. Ga je liever voor industrieel? Een ladekast zwart of een ladekast industrieel past hier perfect bij. Natuurlijk is ook de vintage ladekast een mooie aanwinst voor elke woonkamer. Ladekasten zijn niet alleen geschikt voor thuis, maar ook ideaal voor op kantoor. Zo heb je jouw kantoorinterieur ook meteen onder handen genomen en is alles lekker geordend. Een ladekast mag dus eigenlijk nergens ontbreken.

Lees meer

Ladekast in verschillende soorten en maten

Heb je zelf al een idee van het soort ladekast dat je graag wilt hebben of laat je je eerst inspireren door ons assortiment? Er zijn verschillende soorten ladekasten, die in elk interieur passen. Daarbij variëren ze ook van klein tot groot, zodat je alles in huis kunt opruimen in een mooie ladekast. Hoeveel lades heb jij nodig?

Specificaties

Heb je een ladekast gevonden die perfect aansluit op jouw wensen en eisen? Dan vind je meer informatie over deze ladekast op de productpagina, zoals de informatie over de levertijd, de juiste afmetingen en of je het product in onze showroom kunt vinden. Het is namelijk bij sommige ladekasten mogelijk om hem even in het echt te bewonderen. Onze showroom in Wormerveer ontvangt je dan ook graag op locatie.

Ladekast online bestellen

De ladekast kopen? Bestel dit dan gemakkelijk via onze website en wij zorgen ervoor dat het bij u thuis wordt geleverd. Met een gratis levering in Nederland vanaf €100,-, en gratis levering in België vanaf €500,-, wordt shoppen bij 4uDesigned extra aantrekkelijk. Liever eerst de ladekasten in het echt bekijken? Dan heten wij je van harte welkom in onze showroom, waar wij graag al onze ladekasten aan je laten zien. Natuurlijk vind je nog veel meer meubels in onze showroom. Ook voor verschillende vragen kun je natuurlijk bij ons terecht, wij helpen je graag verder.