Toont alle 45 resultaten

Alle producten

Tv meubel industrieel

Een tv meubel industrieel past natuurlijk perfect in jouw industriële interieur. Materialen zoals hout, metaal en leer matchen namelijk goed met een tv meubel industrieel. In een industrieel interieur zijn kleuren zoals wit, zwart en grijs erg populair, maar ook bepaalde groentinten doen het goed. Door te kiezen voor grote meubelstukken, creëer jij het industriële gevoel op een mooie manier. Een tv meubel industrieel past hier perfect tussen. Het tv meubel industrieel vind je hier.

Multifunctionele tv meubels industrieel

Een tv meubel is ideaal, want je kunt hier niet alleen je tv op neerzetten, maar ook de bijbehorende tv accessoires in opbergen. Het is dus een onmisbaar meubel in jouw huishouden. Er zijn veel verschillende tv meubels: sommige hebben een lade of een kastje, sommige hebben dit niet. Wanneer dit niet het geval is, dienst het meubel als onderstuk voor diverse woonaccessoires. Plaats bijvoorbeeld een tafellamp, of een plantje naast je tv. Door het gehele tv meubel te kleden, creëer jij een aangename sfeer in je huis.

Lees meer

Verschillende kleuren

Tv meubels industrieel zijn in veel donkere kleuren verkrijgbaar. Een tv meubel industrieel zwart past bijvoorbeeld perfect in jouw industriële interieur. Maar, voor andere smaken hebben wij ook een passend tv meubel. Ga voor een houten tv meubel, zodat jij een fijne, warme sfeer in je huis creëert. Ben jij op zoek naar een geschikt tv meubel? Gebruik dan eens het filtermodel op onze pagina. Hiermee zorg jij ervoor dat je alleen relevante modellen laat zien, die voldoen aan jouw eisen.

Tv meubel industrieel kopen

Een tv meubel industrieel mag dus niet ontbreken in jouwinterieur, omdat het niet alleen functioneel is, maar ook nog helemaal bij de rest van je meubels past. Kies daarom een prachtig tv meubel uit en bestel online. Vanaf een minimaal orderbedrag van €100 laten wij het meubel bezorgen door heel Nederland. Ben je benieuwd hoe de tv meubels eruit zien? Kom dan gerust eerst een kijkje nemen in onze showroom. Per tv meubel staat aangegeven of deze in de showroom aanwezig is. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment of bekijk een specifiek tv meubel in de showroom. We zien je graag.