Resultaat 1–48 van de 190 resultaten wordt getoond

Alle producten

Tv meubels

Een tv meubel is onmisbaar in elke woonkamer. Je kan hierop natuurlijk je tv plaatsen, maar een tv meubel kan tegelijkertijd fungeren als opbergruimte voor bijbehorende accessoires. Een tv meubel moet zowel mooi zijn, als functioneel. Ook is het handig dat het tv meubel op ooghoogte staat, zodat je een optimale tv kijkervaring hebt. Tv meubels zijn er in alle soorten en maten. Bevind jij je in de zoektocht naar het perfecte tv meubel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod, met veel verschillende stijlen. Zo is er voor elk interieur wel wat! Ga bijvoorbeeld voor industrieel of retro. Bekijk ons ruime assortiment, en laat je inspireren!

Welk tv meubel kies je?

Kies jij voor een zwevend tv meubel? Hierdoor lijkt omringende ruimte groter. Een tv meubel die met één poot op de grond staat is echter ook een aanrader. Dit kan namelijk hetzelfde effect hebben. Als jouw woonkamer niet heel groot is, zijn deze twee modellen zeker aan te raden. In ons assortiment is voor elke woonkamer een tv meubel aanwezig, zodat iedereen hier kan slagen. Ga jij groot en robuust, of juist licht en open? Jij richt je woonkamer in zoals jij het wil!

Lees meer

Diverse kleuren

Iedereen heeft een andere voorkeur wat betreft de interieurstijl in de woonkamer. Daarom hebben wij rekening gehouden met diverse woonstijlen. De tv meubels zijn daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je bijvoorbeeld je tv meubel kunt matchen met de kleur van je muur. Als jij een lichte muur hebt, kan je er ook voor kiezen om juist een donkere tv meubel te kiezen. Hierdoor laat je je tv er helemaal uit springen. Als jij je woonkamer meer ruimte wil geven, kan je voor een tv meubel wit kiezen. Deze zorgt bijvoorbeeld weer voor extra optische ruimte. De keuze is aan jou!

Tv meubel kopen bij 4uDesigned

Heb je al een geschikt tv meubel gevonden of wil je nog eerst rustig op zoek gaan naar het juiste tv meubel? Met behulp van het filtermodel aan de linkerkant van de pagina kun je het juiste meubel vinden. Voer al je wensen en eisen in, en wij tonen vervolgens de tv meubels die hieraan voldoen. Vervolgens kun jij je tv meubel online bestellen bij 4uDesigned. Per tv meubel hebben wij aangegeven hoelang de levertijd is, dus je weet direct wanneer je hem thuis kunt verwachten. Liever inspiratie opdoen in onze showroom? Wij heten je van harte welkom in Wormerveer!