Resultaat 1–48 van de 276 resultaten wordt getoond

Alle producten

4uDesigned

Zoek je unieke meubels van topkwaliteit, om jouw woning een nieuwe look te geven? Dat is waar het merk 4uDesigned om bekendstaat. Op deze pagina vind je alle meubels die onder ons prachtige merk vallen. Van banken tot aan barkrukken en eettafels: je kunt jouw hele interieur inrichten met onze meubels. Smaken en woonstijlen verschillen, daarom hebben we een ruim aanbod aan meubels, zodat iedereen bij ons kan slagen. Naar welke meubels ben jij op zoek?

4uDesigned meubels kopen

Ga je verhuizen of verbouwen en ben je op zoek naar nieuwe meubels? Of is een meubelstuk aan vervanging toe? Wij hebben de perfecte meubels voor jou. Doordat we inspelen op de nieuwste trends kun je jouw interieur naar de actuele trends inrichten. De producten van het merk 4uDesigned laten we zelf in onze fabrieken produceren. Deze meubels kun je niet bij andere partijen vinden, waardoor je altijd een uniek meubelstuk in huis haalt. Hoe leuk is dat!

Lees meer

Over 4uDesigned

Het merk 4uDesigned is een trendy en tijdloos merk dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft. De meubelstukken van ons merk worden met de grootste zorg en precisie ontworpen en geproduceerd, waardoor je er zeker van bent dat je jarenlang plezier beleeft van jouw aankopen. Ons doel is om betaalbare design meubelstukken te verkopen. Doordat we veel meubels zelf produceren, komt er geen groothandel tussen en kunnen we onze producten voordeliger aanbieden.

Wat heb je nodig?

Voordat je jouw woonruimte opnieuw inricht, is het een goed idee om een lijstje te maken met alle meubels die je nodig hebt. Maak hierin onderscheid tussen de meubels die je sowieso nodig hebt, en de meubels die je graag zou willen, maar die niet meteen nodig zijn. Zo kun je gericht op zoek gaan naar leuke meubels en wordt het makkelijker om prioriteiten te zetten. Weet je al hoe je jouw ruimte wilt inrichten? Om inspiratie op te doen, kan het helpen om een moodboard te maken. Zo krijg je een goed beeld van de woonstijl waar je van houdt en is het makkelijker om een keuze te maken. Kom ook eens langs in de showroom van 4uDesigned voor leuke ideetjes.

Naast de stijl, is het ook een aanrader om een begroting te maken. Wat is je budget voor de aanschaf van nieuwe meubels? Gelukkig zijn de meubels van 4uDesigned niet extreem duur, zodat je ook ruimte hebt, om budget voor leuke woonaccessoires in te plannen.

Houd daarnaast ook altijd rekening mee met de grootte van de woning. Een kleinere woning vraagt om andere en minder meubels dan een grote woning. Daarom hebben we bij 4uDesigned zowel kleine als grote meubelen in ons assortiment. Zo zijn er voor elke ruimte geschikte meubels te vinden. Om te bepalen of een meubel in de ruimte past of niet, kun je een schets op schaal maken en de meubels hier alvast intekenen. Hierdoor gaat het wat meer leven en kun je makkelijker inschatten of de meubels qua grootte goed zijn./p>

Specificaties

Om een goed beeld te krijgen van de diverse meubels van 4uDesigned, hebben wij een lijstje gemaakt met specificaties van ieder meubelstuk. Het is zeker een aanrader om deze even door te nemen, want zo weet je wat je in huis haalt. Wat zijn de afmetingen van het meubelstuk? Van welk materiaal is het gemaakt? In welke kleur is het meubelstuk verkrijgbaar?

4uDesigned kopen

Nu je een beter beeld hebt van het merk, is het tijd om een kijkje te nemen tussen ons aanbod. Maak eventueel gebruik van de handige filteropties aan de linkerkant van onze pagina’s en vind zo snel en eenvoudig het meubelstuk waar jij naar op zoek bent. Daarbij profiteer je bij ons van diverse voordelen. Wanneer je in Nederland een bestelling plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen bij een order vanaf €50. Verder doen we er altijd alles aan om jouw aankopen zo snel mogelijk te versturen. Per artikel staat de levertijd aangegeven, dus kijk hier altijd goed naar. Wil je toch liever eerst zelf het meubelstuk bekijken voordat je deze koopt? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Wormerveer. Met meer dan 2500 vierkante meter showroom krijg je een goed overzicht van ons grote aanbod. Laat je inspireren!