Royal Bijzonder Leer Beschermset Clean & Protect

Levertijd: Direct leverbaar

EAN: 8716834005723

Aantal:

€ 34,95
incl. 21% btw
Bestel

Printen
Tip een vriend

Product informatie

Omschrijving:
Houd je geborstelde of geschuurde leren meubels in topconditie met de Leather Care Kit Brushed Leather. Deze verzorgingsset is geschikt voor het beschermen, voeden en reinigen van geschuurd, geborsteld of veloursachtig leer. Deze producten beschermen het leer tegen onder andere vocht, huidvet, transpiratie en vuil.

Inhoud:
- 500 ml spuitbus Leather Protector
- 500 ml Vintage Lotion
- Nubuckspons
- Reinigingswashand

Leather Protector
Deze leerbeschermer is special voor geschuurde leersoorten als nubuck, suede, vintage en pilotenleer. De Leather Protector beschermt tegen ongelukken op basis van water, olie en vet. Door het beschermend laagje zorgt ervoor dat vloeistoffen eenvoudig opgedept kunnen worden.

Vintage lotion
Dit product biedt extra bescherming tegen het indringen van vocht en vuil. Ook heeft het een reinigende werking, verfrist en verdiept het de kleur van het leer en wordt het leer erdoor gevoed.

Nubuckspons
De nubuckspons gebruik je om lichte, oppervlakkige vervuiling uit het leer te verwijderen. Ook is deze spons geschikt om het veloursachtige uiterlijk van het leer te behouden of te herstellen. Doe dit met ronddraaiende bewegingen, zonder teveel druk uit te oefenen.

Dit item kunt u ook in onze showroom kopen.

Zie ook: Onze andere meubelonderhoudssets


Dit artikel hebben wij op dinsdag 15 januari 2019 in onze collectie opgenomen.