Urban Cotton Wandkleed Grunge Large

Levertijd: 2-3 weken

EAN: 7101124770114

Aantal:

€ 169,00
incl. 21% btw
Bestel

Printen
Tip een vriend

Product informatie

Urban Cotton
Wandkleed Grunge

Haal de ultieme urban vibe in huis met dit grunge design. De zachte kleuren van dit stoere design, zorgen ervoor dat dit wandkleed in ieder interieur past!

Let op: Deze wandkleden zijn voorzien van een tunnel aan de bovenzijde.
Met een stok is het wandkleed op te hangen.
Zie hiervoor Urban Cotton Stok.

Product onderhoud:
- Gemaakt van 100% organisch katoen
- Zwaar katoen en voorzien van tunnel aan bovenzijde wandkleed
- Geschikt voor het stylen van alle woonruimtes
- Wasvoorschrift: koude handwas

Afmetingen:

Hoogte: 190 cm.
Breedte: 145 cm.

Ook in Medium (110 cm x 152cm)
Ook in Small (80cm x 110 cm)

Materiaal:
100% organisch bedrukt katoen.

Kleur(en):

Veelkleurig.

Staat:
Nieuw en origineel verpakt.
Wordt exclusief Urban Cotton ophangsysteem Stok / Roede geleverd.

Aanwezig in onze showroom:
Ja.

Zie ook:


Categorie Wandkleden.

Urban Cotton ophangsysteem Stok / Roede


De urban designs in onze collectie zijn gemaakt van een zwaardere stofkwaliteit. De zwaardere stof straalt warmte en klasse uit. Maar vraagt ook een andere manier van het ophangen van deze wandkleden. Daarom helpen we je alvast een handje, door aan de achterzijde van deze designs een tunnel te bevestigen. Hieronder ook een aantal tips voor deze designs:

1. Urban Cotton ophangsysteem Stok / Roede.
Deze speciaal voor de Urban Cotton wandkleden ontworpen roede is met het schuifsysteem gemakkelijk naar de gewenste breedte te vergroten of verkleinen. Met de bijgeleverde haken hangt het wandkleed in een mum van tijd! Bekijk het artikel via deze link: Urban Cotton ophangsysteem Stok / Roede

2. Gordijnroede

De Urban collectie wandkleden hebben een tunnel aan de achterzijde. Een gordijnroede is een gemakkelijke manier om je nieuwe kunstwerk op te hangen. Roedes zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, afmetingen en kleuren. Er kan gekozen worden voor een strakke, eenvoudige roede die het wandkleed subtiel draagt of een meer opvallende roede met decoratieve uiteinden.

3. Platte lat

Het ophangen van een wandkleed met behulp van een platte lat is een zeer effectieve methode. Je hoeft enkel een lat in hout of aluminium te laten maken die in de tunnel aan de achterzijde geschoven kan worden. Zorg er voor dat de breedte van die lat iets kleiner is dan de breedte van het wandkleed. Maak links en rechts van de lat een gaatje. Je kunt nu twee haken aan de muur bevestigen waarover die lat, met het wandkleed, wordt opgehangen. Ook is het mogelijk om de haken weg te laten en de lat met het wandtapijt direct op de muur te bevestigen. Bij deze methode hangt het wandkleed zeer dicht tegen de muur.

4. Velcro®

Een andere methode is het gebruik van zelfklevende Velcro klittenband. De ene zijde kan, indien de ondergrond dit toelaat, rechtstreeks op de muur gekleefd worden. Je kan de Velcro ook op een lat kleven en deze vervolgens aan de muur vastschroeven. Op de achterzijde van het wandkleed wordt de andere kant van de Velcro gekleefd. Gebruik een redelijk brede Velcro strip om een goede hechting te garanderen. Deze methode is uiterst geschikt voor gebogen muren, zoals een traphal.Dit artikel hebben wij op dinsdag 09 mei 2017 in onze collectie opgenomen.