Vloerkleden

Vloerkleden

Vloerkleden zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Ze worden dan ook voor verschillende ruimtes en doeleinden gebruikt. Een vloerkleed kan een echte eyecatcher zijn maar wordt vooral vaak gebruikt om de ruimte meer sfeer te geven. Naast het geven van sfeer heeft een vloerkleed vaak nog meer functies. Met een vloerkleed kun je eenheid creëren in de kamer. Het brengt losse meubelstukken samen tot een mooi geheel. Ook voor de akoestiek werkt een vloerkleed goed. Het dempt het geluid en zorgt voor minder echo.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland vanaf €50,-, en gratis levering in België vanaf €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.