TV meubels

Tv meubels


Een tv meubel is onmisbaar in elke woonkamer. Op een tv meubel kun je namelijk je tv neerzetten en tegelijkertijd een aantal bijbehorende accessoires opbergen. Naast dat het meubel er mooi uit moet zien is het toch vooral ook belangrijk dat de tv meubel functioneel is. Genoeg ruimte om alle gadgets op te bergen, een open vak voor alles met een afstandsbediening en het optimaal wegwerken van alle kabels en snoeren. Verder is het ook belangrijk dat het meubel niet te hoog is zodat de tv op ooghoogte komt te staan. Wel zo fijn voor de nek en schouders. Tv meubels zijn er in alle soorten en maten. In de zoektocht naar jouw perfecte tv meubel ben je bij ons aan het goede adres! Of je nou veel of weinig ruimte hebt en wat de stijl van jouw interieur ook is. Wij hebben voor iedereen een geschikt tv meubel. Bekijk hier ons assortiment of laat je inspireren.

 

Welk tv meubel kies je?
Een zwevend tv meubel is niet verkeerd, omdat de ruimte dan groter lijkt, maar een tv meubel die met poot en al op de grond staat is ook een aanrader. Een tv meubel op poten kan namelijk ook direct de ruimte optisch groter laten lijken, doordat er een extra stuk vloer zichtbaar is. Is je woonkamer dus niet heel groot, dan kun je het beste gaan voor een open tv meubel op poten. In ons assortiment vind je verschillende tv meubels, zodat er voor iedereen wat te vinden is. Van een groot en robuuste tv meubel tot een lichte en open tv meubel: je kan je woonkamer helemaal naar wens inrichten.

 

Diverse kleuren
Iedereen heeft een andere voorkeur wat betreft de interieurstijl in de woonkamer. Daarom hebben wij rekening gehouden met diverse woonstijlen. De tv meubels zijn daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je bijvoorbeeld je tv meubel kunt matchen met de kleur verf op de muur, of juist het tv meubel eruit wilt laten springen door een donkere kleur te kiezen. Hierin ben je natuurlijk helemaal vrij. Een wit tv meubel zorgt bijvoorbeeld weer voor extra optische ruimte. Het is maar net wat je zelf wenst.

 

Tv meubel kopen bij 4uDesigned
Heb je al een geschikt tv meubel gevonden of wil je nog eerst rustig op zoek gaan naar het juiste tv meubel? Met behulp van het filtermodel aan de linkerkant van de pagina kun je het juiste meubel vinden. Geef al je wensen en eisen in, en wij tonen vervolgens de tv meubels die hieraan voldoen. Vervolgens kun jij je tv meubel online bestellen bij 4uDesigned. Per tv meubel hebben wij aangegeven hoelang de levertijd is, dus je weet direct wanneer je hem thuis kunt verwachten. Liever inspiratie opdoen in onze showroom? Wij heten je van harte welkom en bieden je graag een bak koffie aan.