TV meubels

Tv meubels

De naam zegt het al, deze kast word vaak gebruikt om de tv en bijbehorende accessoires in en op te zetten. Naast dat het meubel er mooi uit moet zien is het toch vooral ook belangrijk dat deze kast functioneel is. Genoeg ruimte om alle gadgets op te bergen, een open vak voor alles met een afstandsbediening en het optimaal wegwerken van alle kabels en snoeren. Verder is het ook belangrijk dat het meubel niet te hoog is zodat de tv op ooghoogte komt te staan. Wel zo fijn voor de nek en schouders.

Tv meubels zijn er in alle soorten en maten. In de zoektocht naar jouw perfecte tv meubel ben je bij ons aan het goede adres! Of je nou veel of weinig ruimte hebt en wat de stijl van jouw interieur ook is.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland vanaf €50,-, en gratis levering in België vanaf €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.