TV meubels industrieel

Tv meubel industrieel

Een industrieel interieur kenmerkt zich door het gebruik van stoere materialen zoals grof hout, metaal en leer. In deze stijl wordt niet veel kleur gebruikt. Het kleurenpallet bestaat vooral uit wit, zwart, grijs en verschillende bruin en groentinten. Deze stoere woonstijl doet vaak denken aan grote open ruimtes zoals fabrieksgebouwen. Door te kiezen voor een aantal grote meubelstukken zoals een leren bank, een robuuste houten tafel en een fabriekslamp houd je de ruimte overzichtelijk en creëer je het gevoel van die fabriekshal gemakkelijk thuis. Ook een tv meubel mag in dit interieur natuurlijk niet ontbreken en daarom hebben wij voor jou een ruim assortiment met industriële tv meubels, zodat je de hele interieurstijl kunt doortrekken in al je meubels. Je vindt ze hier.


Multifunctionele tv meubels industrieel

Een tv meubel is ideaal, want je kunt hier niet alleen je tv op neerzetten, maar ook alle tv accessoires in opbergen. Hierdoor is een tv meubel onmisbaar in elk huishouden. Natuurlijk zijn er veel verschillende tv meubels, waarbij niet elk tv meubel beschikt over een lade of een kastje, maar dan dient het meubel als onderstuk voor diverse woonaccessoires. Naast de tv kun je namelijk nog een leuk tafellampje neerzetten of een klein plantje. Hiermee kleed jij je gehele tv meubel aan en ontstaat er wat meer sfeer in huis.

 

Verschillende kleuren
De tv meubels industrieel zijn zoals gezegd in veel donkere kleuren verkrijgbaar. Een tv meubel industrieel zwart past dan ook goed in elk interieur. Voor elke smaak hebben wij wel een passend tv meubel. Houd je ook enorm van hout en zie je dat nu ook al veel terug in je woonkamer? Veel tv meubels zijn vervaardigd uit hout, wat ook weer zorgt voor een fijne sfeer in huis. Op zoek naar het meest passende tv meubel? Gebruik dan eens het filtermodel op onze pagina, want daarmee laten wij je alleen de opties zien die voldoen aan jouw eisen.


Tv meubel industrieel kopen

Een tv meubel industrieel mag dus niet ontbreken in jouwinterieur, omdat het niet alleen functioneel is, maar ook nog helemaal bij de rest van je meubels past. Kies daarom een prachtig tv meubel uit en bestel online. Vanaf een minimaal orderbedrag van €50 laten wij het meubel bezorgen door heel Nederland. Ben je benieuwd hoe de tv meubels eruit zien? Kom dan gerust eerst een kijkje nemen in onze showroom. Per tv meubel staat aangegeven of we hem in de showroom hebben staan. Laat je dus eens inspireren door ons uitgebreide assortiment of bekijk een specifiek tv meubel in de showroom. We zien je graag.