Levertijden

De levertijd van uw gekochte artikel hangt af van de grootte van het artikel en of het voorradig is.

Kleine artikelen:
Artikelen die groot genoeg zijn om met de onze pakketservice meegestuurd te kunnen worden hebben een levertijd van 1-2 werkdagen. In het bestelproces geef je aan op welke dag het artikel wilt laten bezorgen. Je ontvangt vervolgens een Track&Trace link, waarmee je op de dag van levering vanaf 08:00 de bestelling kan volgen.

Grote artikelen:
Artikelen die te groot zijn om verzonden te kunnen worden met onze pakketservice (denk aan tafels, kasten, etc) worden met onze speciale externe meubel transportservice verzonden. Na ontvangst van uw volledige betaling bedraagt de levertijd van voorradige artikelen 5-8 werkdagen, zodra uw bestelling geleverd kan worden wordt u hier over geïnformeerd door onze planners. Uiteraard kunt u deze producten ook zelf afhalen in ons magazijn in Wormerveer.

De geschatte levertijd wordt weergegeven bij de productinformatie op onze website (onder de foto). Wij doen ons best alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Bij niet voorradige artikelen bedraagt de levertijd enkele weken, afhankelijk van de leverancier.