Showroom aanbiedingen

Showroom aanbiedingen

4UDesigned heeft een van de meest uitgebreide, betaalbare en trendy collecties in de Benelux! Van strak modern Scandinavisch design tot de klassieke Chesterfield look of robuust met een vintage look.

Op deze pagina plaatsen we alle showroomaanbiedingen. Dit zijn producten die we in de showroom hebben staan als showmodel maar nu verkopen. De showroomaanbiedingen zijn al gemonteerd en kan je meteen meenemen uit de showroom. Je hoeft deze zelf dus niet meer te monteren. Omdat de showroommodellen al gemonteerd zijn kunnen we deze helaas niet kosteloos verzenden. Als je een showroommodel koopt kan je deze dus het beste zelf ophalen in onze showroom in Wormerveer. Wil je nou heel graag een showroommodel kopen maar zie je geen kans om deze zelf op te halen? Neem dan even contact met ons op en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Alle showroommodellen zijn in de aanbieding. De prijs die op de website vermeld staat is al de gereduceerde prijs.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland, en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.