Barkrukken

Barkrukken

Een bartafel met barkrukken is een goede vervanging voor de eetkamertafel met eetkamerstoelen, ook voor in kleine ruimtes. Heb je juist veel ruimte? Dan is een bartafel met barkrukken ook leuk als extra aanvulling op de keuken. Zo houd je terwijl je aan het koken bent toch nog gezellig contact met het gezin of bezoek. Lekker lang tafelen, thuis met vrienden, terwijl je je in een restaurant of café waant. Doordat onze barkrukken veel zitcomfort hebben zal je merken dat je de hele avond heerlijk zit.

In ons grote assortiment barkrukken vind jij zeker de perfecte kruk voor aan jouw kookeiland of bartafel. Met of zonder armleuningen, een knalkleur of juist niet, verstelbaar of met vaste poten. Geen probleem, we hebben het allemaal!

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland vanaf €50,- en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.