Eettafels

Eettafel

De eettafel is één van de belangrijkste meubelstukken in huis. Het is de plek waar je met je familie of vrienden de dag doorneemt en waaraan je zit terwijl je geniet van een heerlijk ontbijt, lunch en diner. Om optimaal van deze momenten te kunnen genieten, is het belangrijk om een fijne eettafel te hebben. Natuurlijk wil het oog ook wat en daarom vind je bij ons altijd eettafels die er prachtig uitzien.

Eettafel kopen
Rond, ovaal of rechthoekig? In ons aanbod vind je eettafels in diverse vormen. Maar welke vorm eettafel past nou het beste in jouw woonruimte? Een ronde eettafel is een gezellige tafel, omdat iedereen dichtbij elkaar zit.


Een ovale tafel is vaak breder dan een rechthoekige tafel. Deze tafel is dus voor smalle ruimtes iets minder praktisch. Wat wel handig is aan een ovale tafel is dat je vaak overal rond de tafel kan zitten omdat je net als bij een ronde tafel vaak een poot in het midden hebt. Hierdoor kan je veel stoelen om de tafel kwijt. Door de afgeronde hoeken kan je wel makkelijk om de tafel heen lopen.


Een rechthoekige tafel heb je in allerlei maten en kunnen daarom bijna in alle ruimtes. Het is dan ook de populairste vorm eettafel. We hebben al rechthoekige tafels vanaf 120cm en daarom zijn deze tafels ook in kleine ruimtes goed te gebruiken.


Welke stijl kies je?
Heb je een vorm gekozen? Dan is het tijd om na te denken over de stijl van de eettafel. Industrieel, modern of landelijk: eigenlijk vind je voor elke woonstijl wel een passend meubelstuk. Heb je al eetkamerstoelen? Beeld je dan in welke eetkamertafel het beste hierbij staat. Neem zeker ook eens een kijkje op onze social kanalen, want hier vind je heel veel inspiratie hoe je jouw eettafel kunt stylen. Waar je ook voor kiest, al onze eettafels zijn tijdloos. Zo weet je zeker dat je jarenlang plezier beleeft van jouw aankoop.


Specificaties
Om een goed beeld te krijgen van de diverse eettafels die wij aanbieden, vind je per meubelstuk altijd een lijstje met specificaties. Neem deze altijd even door, want zo weet je wat je in huis haalt. Hoelang is de tafel? En hoe hoog is het blad? Het is bijvoorbeeld handig om te weten of je stoelen er wel omheen passen en dat eventueel de armleuningen niet tegen de rand van de tafel aankomen.


Eettafel kopen bij 4uDesigned

Nu je weet waar je op moet letten bij het kopen van een eettafel, is het tijd om een kijkje te nemen tussen ons aanbod. Maak eventueel gebruik van de handige filteropties aan de linkerkant van onze pagina en vind zo snel en eenvoudig een eettafel die past bij jouw wensen en eisen. Heb je eenmaal een mooie tafel gevonden? Dan profiteer je van diverse voordelen. Wanneer je in Nederland een bestelling plaatst dan hoef je geen verzendkosten te betalen bij een order vanaf €50. Verder doen we er altijd alles aan doen om jouw aankopen zo snel mogelijk te versturen. Per artikel staat de levertijd aangegeven, dus kijk hier altijd goed naar. Wil je toch liever eerst zelf de eettafel bekijken voordat je deze koopt? Geen probleem! Breng een bezoekje aan onze showroom in Wormerveer. Met meer dan 2500 vierkante meter showroom vind je vast een eettafel naar jouw smaak. Laat je inspireren!