Eettafels Ovaal


Eettafels ovaal


Op zoek naar een nieuwe eettafel? Dan is de eettafel ovaal een goede optie. De ovale eettafel wint tegenwoordig steeds meer terrein en komt voor in verschillende woonkamers! Deze trendy eettafel is perfect voor in smalle ruimten omdat je er makkelijk omheen kan bewegen door de afgeronde hoeken. Een ovale eettafel in hetzelfde formaat als een rechthoekig model oogt dan ook veel kleiner. Ook kan je er veel stoelen om kwijt doordat de poot vaak in het in midden van de tafel zit. Ideaal dus als je een groot gezin hebt of graag eet met vrienden en familie. Benieuwd naar de eettafels ovaal in ons assortiment? 4uDesigned biedt eettafels voor iedereen.


Kleur eettafel
Veel eettafels beschikken nu over een houten plank, in combinatie met bijvoorbeeld een zwarte poot. Wil je dus een eettafel ovaal hout of ga je liever voor een eettafel ovaal zwart? Deze eettafels zijn gemakkelijk te combineren met diverse interieurstijlen. Dit komt mede doordat deze kleuren bij verschillende stijlen passen en aardig neutraal zijn. Bedenk dus van tevoren eerst welke interieurstijl bij jou past, om vervolgens beter op zoek te gaan naar de juiste eettafel ovaal.

 

Kwaliteit van de eettafel
De ovale eettafel is een ware eyecatcher, doordat het in het midden van de kamer staat en niet tegen de muur geschoven wordt. Ondanks dat je wellicht een grote eettafel koopt, oogt hij verder wat kleiner door de ovale vorm. Hierdoor is de eettafel ovaal geschikt voor verschillende woonkamers. Daarbij is een eettafel ovaal geschikt voor jong en oud en is het helemaal hip om een ovale eettafel aan te schaffen. De eettafel ovaal is van hoogwaardige kwaliteit en gaat dan ook jaren mee.


Inspiratie opdoen in onze showroom

Per eettafel ovaal vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is. Zo ben je helemaal op de hoogte van alles wat je moet weten voordat je een nieuwe eettafel gaat bestellen. Wil je dus eerst de eettafels ovaal in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom, waar wij diverse meubels hebben staan zodat jij inspiratie op kunt doen. Daarbij is het natuurlijk altijd fijn om even goed te kijken wat je nou echt mooi vindt.


Eettafel ovaal bestellen bij 4uDesigned

Een ovaal eettafel bestellen? Bij 4uDesigned ben je aan het juiste adres. Met een gratis levering in Nederland vanaf €50,- en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk. Bekijk ons assortiment met ovale eettafels en schaf een eettafel naar wens aan. Maak ook eens gebruik van het filtermodel aan de linkerzijde van deze pagina en vul je eisen voor een eettafel in. Vervolgens worden jou de beste opties getoond.