Sidetables

Sidetables

Leeg hoekje in de woonkamer of hal? Vul deze gemakkelijk op met een sidetable. Een van de voordelen van deze tafel is dat je hem vrijwel overal kwijt kan. Sidetables zijn vaak smal en niet al te groot. Tegen de muur, achter de bank of zelfs midden in de ruimte. Een sidetable hoeft echt niet altijd tegen de muur te staan. Gebruik een sidetable ook is om een werkplek van te maken. Ideaal als je een hippe werkplek wilt creëren die niet veel ruimte in beslag neemt.

In ons assortiment sidetables komen de meest uiteenlopende exemplaren voor. Grof hout met stoere metalen poten of marmer met sierlijke gouden poten en alles daartussenin. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden in onze collectie.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland vanaf €50,- en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.