Design Spots & Wandlampen

Design spots en wandlampen


Wil jij jouw pronkstukken eens even goed in de spotlight zetten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Spotjes en wandlampen zijn ideaal als je specifieke delen van je woning uit wilt lichten zonder overal lampen neer te hoeven zetten. Deze monteer je namelijk gemakkelijk aan de muur of aan het plafond. Super handig als je niet veel ruimte hebt of van een minimalistisch interieur houdt. Daarnaast wil je natuurlijk voldoende verlichting in je huis hebben en daar dragen wandlampen ook prima aan bij. Hoe lichter je woonkamer lijkt, hoe groter de ruimte ook lijkt. Zet dus elke hoek ook even in de spotlight en voilà: de ruimte lijkt optisch groter. Doe dit wel met prachtige wandlampen. Wij hebben er veel voor je verzameld in ons assortiment.


Wandlamp in je interieur

Er zijn verschillende soorten wandlampen voor elke interieurstijl. Houd je van strak en modern? Dan raden wij je aan om voor een strakke wandlamp te gaan. Bijvoorbeeld de wandlamp Carre. Ga je toch liever voor iets klassieks? Dan is een wandlamp in een prachtige metalen vorm weer erg mooi. Hierin heb je zelf natuurlijk alle vrijheid, dus ga voor een wandlamp die voldoet aan jouw wensen. Bedenk dus van tevoren goed welke interieurstijl nu te zien is in jouw woonkamer en laat de muurlamp hierbij passen.

 

Hoe vind je de juiste wandlamp
Het vinden van de perfecte muurlamp is niet altijd even gemakkelijk en dat weten wij maar al te goed. Daarom helpen wij je graag verder tijdens je zoektocht. Heb je een aantal specifieke wensen? Dan kun je dit aangeven in ons filtermodel. Zo kun je hier bijvoorbeeld de maximale prijs aangeven en de kleur van de wandlamp. De wandlampen die voldoen aan jouw wensen worden vervolgens getoond, zodat het overzicht een stuk beter is en je oog direct valt op jouw favoriete wandlamp.


Wandlampen bestellen bij 4uDesigned

<p>Een muurlamp voor binnen bestel je bij4uDesigned. Bekijk daarom goed ons assortiment met wandlampen en maak een keuze geheel naar wens. Jouw bestelling wordt gratis verzonden wanneer je het minimale orderbedrag van €50 hebt bereikt, dus kijk ook nog verder tussen de rest van onze lampen om een mooie lichtspreiding te creëren in huis. Wil je de lampen even in het echt bekijken? Kijk dan allereerst per wandlamp of hij in onze showroom aanwezig is en kom vervolgens even langs in Wormerveer. Daarnaast helpen wij je natuurlijk graag verder bij vragen, dus neem gerust eens contact op met onze specialisten.