Design Vloerkleden

Vloerkleden

Vloerkleden, de één gebruikt ze voor warme voeten de ander vooral om de kamer op te fleuren. Vloerkleden zijn een gezellige toevoeging aan je interieur. We hebben een groot assortiment vloerkleden en tapijten, zowel hoogpolig als laagpolig.

Een groot deel van ons assortiment bestaat uit vintage vloerkleden. Deze vloekleden hebben bijvoorbeeld een verwassen print of een vintage kleur. Ook hebben we wollen en gebreide vloerkleden. De wollen vloerkleden zijn van uitstekende kwaliteit en tijdloos in ieder interieur toe te passen. De gebreide vloerkleden zijn veelal rond en zorgen voor een gezellig sfeer in huis.

Naast de vloerkleden hebben we ook dierenhuiden en vachten. Een schapenvacht staat bijvoorbeeld leuk als decoratie over uw bed of bank maar kan ook gebruikt worden als vloerkleed. Naast de schapenvachten hebben we ook koeienhuid, rendierhuid en geitenhuid. Alle huiden en vachten zijn unieke exemplaren. Wil je zeker weten dat het patroon op de vacht of huid naar je zin is? Kom dan even langs in de showroom om de voorraad te bekijken.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland, en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.