4uDesigned.nl is al ruim 12 jaar hét adres voor betaalbare vintage design meubels.

Eigenaar Dennis Kortz en zijn vrouw Corine Boon begonnen vanuit de kunst/design handel en wilden deze unieke meubels toegankelijk maken voor een groter publiek. Hoogwaardige betaalbare design meubels van topkwaliteit werden geïmporteerd en waren meteen een doorslaand succes. Vanuit hier is 4uDesigned ontstaan en steeds verder gegroeid.

Om vernieuwend te blijven en bijzondere ontwerpen voor een nog groter publiek toegankelijk te maken reist Dennis regelmatig naar Azië. Hier gaat hij op zoek naar de mooiste houtsoorten, de nieuwste trends en leukste ontwerpen. Op deze reizen is de liefde voor de combinatie van design met natuurlijke materialen ontstaan, een combinatie die veel terug te vinden is in ons assortiment. Omdat 4uDesigned.nl veel meubels zelf laat maken (zonder tussenkomst van een groothandel) kunnen de meubels voordeliger worden aangeboden.

Eigen fabriek

Alle meubels die wij zelf maken worden handgemaakt in onze fabriek in India. Dennis gaat hier regelmatig naar toe om met de mensen daar te praten over nieuwe ideeën en natuurlijk om de kwaliteit van de producten te controleren. Alle producten worden gemaakt van duurzaam hout en duurzame materialen. Als de producten klaar zijn en de kwaliteit is goedgekeurd worden ze verscheept naar ons magazijn in Nederland. Vanuit hier worden de spullen verzonden en in de showroom geplaatst.

Een kijkje achter de schermen

Showroom Wormerveer

Naast de webshop hebben wij een showroom van ruim 2500m2 in Wormerveer, hier zijn veel van onze meubels te vinden om in het echt te bekijken en testen. Bovendien hebben wij veel meubels op voorraad in ons magazijn, deze kunt u gelijk meenemen. Uiteraard kunnen wij de meubels ook bezorgen, dit is gratis binnen Nederland vanaf een besteding van €100,- (met uitzondering van de Wadden eilanden). Bij bestellingen onder de €100,- rekenen wij verzendkosten van €9,95. Voor onze Belgische klanten leveren wij gratis bij een besteding boven de €500,-. Onder de €500,- rekenen wij €25,- verzendkosten. Bezorging naar andere Europese landen is ook mogelijk, de prijs hiervoor is op aanvraag.

Wij hebben een constant vernieuwend assortiment, altijd voor een goede prijs.

U bent van harte welkom om onze producten te bekijken in de showroom of online.

Showroom

4udesigned.nl
Esdoornlaan 40
1521 EB Wormerveer
Tel: 075 – 6210015
E-mail: klantenservice@4udesigned.nl

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:00 – 17:30 uur
Zondag gesloten.