Als je nieuwe aanwinst toch niet helemaal in je interieur past of niet aan je verwachtingen voldoet, mag je een product natuurlijk retourneren. Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op. Alle producten dienen in originele staat en verpakking bij ons retour te komen. Je kan de bestelling kosteloos retourneren in ons magazijn in Wormer, op eigen kosten terugsturen of thuis op laten halen.

Mag alles retour?

In principe mogen al onze producten retour. Wij kunnen alleen in de onderstaande gevallen het aankoopbedrag niet of niet volledig crediteren:

  • Artikelen die langer dan 14 dagen in het bezit zijn van de klant kunnen niet meer geretourneerd worden en komen dus ook niet in aanmerking voor creditering.
  • Maatwerk artikelen nemen wij niet retour.
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn. Deze artikelen zullen wij niet retour aannemen.
  • Artikelen/retouren waarvan de verpakking ontbreekt, nemen wij niet in behandeling.
  • Bureaustoelen en barkrukken met een gasveer mogen niet gemonteerd worden en vervolgens geretourneerd. Deze zullen wij daarom ook niet retour nemen.*
  • Wij kunnen geen dozen opsturen. Jij dient de originele doos te gebruiken.

* Heb je een verstelbare bureaustoel of barkruk gekocht met een gasveer? Deze kan na montage niet meer gedemonteerd worden. Mocht je twijfelen aan het product dan verzoeken wij je om de gasveer niet te monteren! Indien je de bureaustoel en barkruk gemonteerd in gebruik neemt is het niet meer mogelijk deze te retourneren.

Ik wil mijn pakket retourneren, wat zijn de opties?

Retour aanmelden: Stuur een e-mail naar klantenservice@4udesigned.nl onder vermelding van je factuurnummer.

Er zijn verschillende manieren om een pakket te retourneren:

Optie 1: Je kan er voor kiezen om het pakket bij jou thuis af te laten halen door een bezorger van PostNL. Voor het afhalen van het pakket brengen wij een bedrag van €19,50 per pakket in mindering op het terug te storten bedrag. Indien je voor deze optie kiest kan je zelf een doordeweekse dag naar keuze aangeven. Deze optie is alleen mogelijk voor pakketten die kleiner zijn dan: 100x78x58 en minder zwaar dan 31 kilo.

Optie 2: Je kan er ook voor kiezen om het pakket zelf terug te sturen via een PostNL servicepunt. De kosten die daar aan hangen zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket. Meer informatie over de tarieven kan je vinden op de website van PostNL. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Deze optie is alleen mogelijk voor pakketten die kleiner zijn dan: 100x78x58 en minder zwaar dan 31 kilo.

Let op: Het zelf retourneren van een pakket is op eigen risico, het dient onbeschadigd in ons magazijn aan te komen. Indien het pakket met schade bij ons retour komt is het mogelijk dat we niet het gehele aankoopbedrag terug kunnen storten.

Optie 3: Het pakket zelf terugbrengen naar ons magazijn mag natuurlijk ook altijd! Hier zitten geen kosten aan verbonden.

Retouradres

Veerdijk 28 B/C

1531 MS Wormer

Is jouw pakket groter dan 100x78x58 of zwaarder dan 31 kilo?

Dan valt deze niet meer onder pakketpost en gelden er andere tarieven voor het retourneren. Deze zullen wij hieronder even op een rijtje zetten:

Nederland (per pakket) België (per pakket)
Pakketten lichter dan 31 Kilo €50,- Pakketten lichter dan 31 Kilo €70,-
Pakketten tussen de 31 en 70 Kilo €80,- Pakketten tussen de 31 en 70 Kilo €90,-
Pakketten zwaarder dan 70 Kilo €135,- Pakketten zwaarder dan 70 Kilo €165,-

Ik heb een beschadigd product ontvangen, wat nu?

Heb je een product ontvangen met een beschadiging? Dat is heel erg vervelend, wij lossen het graag met je op! Zorg dat je binnen 3 dagen na ontvangst van je bestelling een foto stuurt naar onze klantenservice (klantenservice@4udesigned.nl) van het mankement onder vermelding van het factuurnummer, zodat wij je verder kunnen helpen! Zie je al schade aan de verpakking van het pakket als deze bezorgd wordt? Weiger het pakket dan, grote kans dat de producten die erin zitten dan ook beschadigd zijn.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Als wij het pakket in goede staat hebben ontvangen in ons magazijn kan je binnen 14 dagen het te crediteren bedrag op de rekening waarvan betaald is terug verwachten.

Retourformulier

Het is belangrijk dat je het onderstaande retourformulier ingevuld in de doos van je retour stopt. Wij verzoeken je het retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen zodat de retour snel in behandeling genomen kan worden. Het geld zal dan ook sneller teruggestort worden op je rekening.