Toont alle 30 resultaten

Alle producten

Bartafels

Tafelen op grote hoogte! We zien steeds vaker dat bartafels gebruikt worden ter vervanging van de eettafel of als verlengde van het kookeiland. Maar een bartafel kan ook een leuke toevoeging zijn om een leeg hoekje op te vullen en zo een gezellig zitje te creëren. Combineer met wat leuke barkrukken, een drankenkast of een barelement en voilà je hebt een eigen thuisbar!

In ons ruime assortiment bartafels is voor ieder interieur wel iets te vinden, of je nou veel of weinig ruimte hebt. Kies je voor rond, vierkant of rechthoekig. Of voldoet een ovale bartafel toch meer aan jouw wensen?

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland vanaf €50,-, en gratis levering in België vanaf €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.