Toont alle 46 resultaten

Alle producten

Bureaus

Een bureau moet natuurlijk praktisch zijn om aan te werken, maar als je een werkplek moet integreren in je interieur is het fijn als hij er ook leuk uitziet en bij de rest van de meubelen past. Weinig ruimte? Overweeg dan bijvoorbeeld ook eens een sidetable als bureau te gebruiken. Sidetables zijn vaak wat kleiner en minder diep, dus ideaal als je niet zo heel veel ruimte hebt voor een werkplek. Toch liever de praktische voordelen van een bureau? Binnen ons assortiment vind je bureaus voor ieder interieur!

Bureaus voor ieder interieur

Zoals we al zeiden, is het belangrijk dat jouw bureau binnen jouw interieur past. Daar hebben wij dus ook echt aan gedacht bij het samenstellen van ons assortiment bureaus. In ons ruimte assortiment bureaus is voor iedereen en ieder interieur wel iets te vinden. Van stoer industrieel tot hotel chique, het is allemaal geen probleem.

Handige filteropties

Je kunt online ook gemakkelijk jouw favoriete product vinden. Zo kun je gemakkelijk met onze filteropties links in het menu filteren. Zo vind je binnen een aantal klikken jouw ideale product. Heb je eenmaal jouw favoriet gevonden? Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Een bureau kopen bij 4uDesigned

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien toch wat meer informatie wilt dan alleen hetgeen wat online te vinden is. Misschien wil je het product toch nog even in het echt zien? Nou, dat is natuurlijk geen probleem! Kom dan langs voor een kopje koffie, deskundig advies en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Heb je al genoeg gezien en jouw product gevonden. Dan kun je natuurlijk ook lekker online shoppen! Met een gratis levering in Nederland vanaf € 100,- en gratis levering in België boven de €500,-, is online shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.