Alle producten

Bureau’s

Een bureau moet natuurlijk praktisch zijn om aan te werken maar als je een werkplek moet integreren in je interieur is het fijn als hij er ook leuk uitziet en bij de rest van de meubelen past. Weinig ruimte? Overweeg ook eens een sidetable als bureau te gebruiken. Sidetables zijn vaak wat kleiner en minder diep dus ideaal als je niet zo heel veel ruimte hebt voor een werkplek.

In ons ruimte assortiment bureaus is voor iedereen en ieder interieur wel iets te vinden. Van stoer industrieel tot hotel chique, het is allemaal geen probleem.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland vanaf €50,- en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.