Toont alle 4 resultaten

Sidetable

Heb jij een leeg hoekje over in de woonkamer of in de hal? Met een sidetable vul jij dit gemakkelijk op. Eén van de voordelen van deze tafel is dat je hem vrijwel overal kwijt kan: tegen de muur, achter de bank of zelfs midden in de ruimte. Sidetables zijn vaak smal en niet al te groot. Je kan een sidetable goed gebruiken om een werkplek te creëren: ideaal voor als jij een hippe werkplek wilt, die niet veel ruimte in beslag neemt. In ons assortiment sidetables komen de meest uiteenlopende exemplaren voor. Grof hout met stoere metalen poten of marmer met sierlijke gouden poten en alles daartussenin. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden in onze collectie. De sidetables van 4uDesigned vind je hier.

Sidetable in verschillende kleuren

Een sidetable komt goed van pas wanneer jij even wat anders wilt, bijvoorbeeld wanneer jij je woonkamer opnieuw wil indelen. Het is wel van belang dat de sidetable bij de rest van je interieur past. Het is handig om eerst te bepalen welke stijl jouw interieur momenteel heeft, zodat je hierbij een passende sidetable kan uitkiezen. Neem bijvoorbeeld een sidetable zwart of een sidetable wit. Als je na het maken van deze keuze toch nog wat kleur mist, kan je dit toevoegen door leuke accessoires toe te voegen.

Lees meer

Materiaal

Naast de kleur speelt ook het materiaal een grote rol. Wanneer je kiest voor een klassiek interieur, raden wij het aan om voor een metalen en antieke sidetable kiezen. Als jij liever met de trend meegaat, maak je misschien de keuze voor een houten sidetable. Ook deze is in ons assortiment aanwezig! Zo hebben wij voor iedereen een passende sidetable en kan jong en oud bij ons terecht.

Diverse soorten sidetables

Sidetables zijn er in verschillende soorten: wil je liever één groot geheel of kies je voor twee losse compartimenten die je onder elkaar moet schuiven? Het toevoegen van een trolley zorgt ook voor veel gemak. Deze maakt het mogelijk om de sidetable op verschillende plekken neer te zetten. Heb jij zelf al een inrichting bedacht of wil je je laten inspireren door onze sidetables?

Sidetable online bestellen bij 4uDesigned

Wil jij een sidetable kopen? Dat doe je bij 4uDesigned. Bekijk ons ruime assortiment met sidetables en kies een passende sidetable voor jouw woonkamer. Per product vind je de levertijd, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wij proberen de sidetable zo spoedig mogelijk bij jou te bezorgen, zodat je aan de slag kunt met het inrichten van je ruimte. Plaats wat leuke woonaccessoires bovenop en de sfeer in huis wordt erg gezellig. Vanaf €100 bezorgen wij al gratis in heel Nederland. Eerst de sidetable zelf bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom in Wormerveer. Wij helpen je daar graag verder!