Wij zijn een CBW erkend bedrijf en handelen volgens de CBW-voorwaarden.
Deze voorwaarden kunt u in onderstaand document lezen:

4UDesigned BV
Esdoornlaan 40
1521 EB Wormerveer
Nederland

KvK.nr: 50162810
Btw.nr: NL822579297B01

Disclaimer:

Deze website is een product van 4udesigned. 4udesigned aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie of die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van de site of de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen..

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van 4udesigned is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan 4udesigned. Voor gebruik dient u schriftelijk toestemming te hebben van 4udesigned. Dit kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.

Met vriendelijke groet,

4udesigned.nl