Toont alle 3 resultaten

Kroonluchters

Een kroonluchter is vaak een echt statement. De afmeting en sierlijke afwerking zorgen voor een indrukwekkende toevoeging aan de ruimte. In de hal, boven de eettafel of misschien wel in je slaapkamer: het maakt je ruimte compleet. Ben je op zoek naar mooie kroonluchters? In onze collectie vind je ze voor ieder budget en voor ieder interieur. Laat je lekker online inspireren!

Kroonluchter kopen

Het kiezen van de juiste verlichting voor jouw ruimte is belangrijk. De afmeting moet kloppen en de stijl moet bovendien aansluiten op je interieur. Daarnaast zijn de lampen vaak bepalend voor een ruimte. Vooral een kroonluchter kopen is daarmee soms best ingewikkeld. We snappen dat je deze aanschaf goed wilt afwegen. Daarom bieden we een ruim aanbod in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen aan, zodat je de juiste keus kunt maken. Kom ook gerust eens langs in onze showroom, om ze in het echt te kunnen bewonderen en te bepalen, of het in jouw woning past.

Lees meer

Welke kroonluchter past nu eigenlijk in mijn huis? Die vraag kun je beantwoorden door eerst te bepalen waar hij komt te hangen. Meet deze ruimte op, zodat je een idee hebt, hoe groot de kroonluchter minimaal moet zijn en hoe groot maximaal. Zorg dat de kroonluchter vrij kan hangen, dus niet te dicht bij een muur of deur. Is je ruimte aan de krappe kant? Kies dan voor een bescheiden afmeting. Hiermee voeg je tóch een mooie eye-catcher toe, zelfs in een kleine ruimte.

Heb je ruimte genoeg? Kies dan vooral voor een grote kroonluchter! Dit staat niet alleen goed in een grote ruimte, de vele kleine lichtbronnen zorgen ook voor een warme sfeer en genoeg licht. Een kroonluchter staat mooi boven de eethoek, maar wanneer je een hoog plafond hebt, is het ook leuk om hem in je woonkamer te hangen. Blijf dan met de rest van de decoratie wat bescheiden, zodat de kroonluchter echt in het middelpunt staat.

Moderne kroonluchters

Een kroonluchter ouderwets? Niet in onze collectie! De moderne kroonluchter is helemaal in en past in bijna ieder interieur. Denk bijvoorbeeld aan volledig zwarte kroonluchters of een moderne aanpassing op het traditionele model. Dit kan bijvoorbeeld in een witte, strakke ruimte enorm goed staan. Met één statement piece verrijk je de hele ruimte. In je slaapkamer, als leuke binnenkomer in de hal of boven de zithoek, een veelarmige lamp zorgt overal voor een elegante sfeer, die in allerlei woonstijlen goed terecht komt.

Klassieke kroonluchter

De klassieke kroonluchter gaat nooit uit de mode. De herkenbare vorm van de klassieke kroonluchter staat goed in een klassiek interieur, maar kan ook zeker toegevoegd worden aan een ruimte met een vintage uitstraling. Maak op een creatieve manier gebruik van de stijlelementen van deze uitgesproken lamp!

Specificaties

Om de juiste verlichting voor jouw interieur te kiezen, vind je bij ieder product een lijstje met specificaties. De afmetingen, het materiaal en de kleur kun je hier bekijken. Wil je bijvoorbeeld een 5-armige kroonluchter, of pak je uit met een 15-armige? Aan de hand van deze specificaties bepaal je of een lamp goed bij je interieur past en deze niet te klein of te groot is. Ook vind je in dit lijstje het aantal jaren garantie waar jij recht op hebt na de aanschaf.

Kroonluchters kopen bij 4uDesigned

Ben jij klaar om een kroonluchter toe te voegen aan je interieur? Bekijk dan snel onze collectie. Met de handige filteropties zie je alleen de lampen die voldoen aan jouw wensen en met een minimale bestelwaarde van €50 is de verzending ook nog eens gratis. Wil je meer weten over onze producten, de leveranciers of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op! We vertellen je graag over de hoge kwaliteit van onze producten en de topmerken uit onze collectie. Bovendien kun je altijd bij ons in de showroom in Wormerveer langskomen om onze producten te bekijken. Laat je verrassen in onze winkel!