Toont alle 20 resultaten

Alle producten

Wandlamp Golden Egg Zwart / Goud

Original price was: €69,-.Current price is: €41,40.

Wandlamp Ties Metaal

Original price was: €149,-.Current price is: €89,40.

Wandlamp Ton Metaal

Original price was: €49,95.Current price is: €29,97.

Wandlamp Teun Accordeon

Original price was: €99,-.Current price is: €59,40.

Wandlamp Cubo

Original price was: €69,-.Current price is: €41,40.

Wandlamp Carre Wit

Original price was: €95,-.Current price is: €85,50.

Wandlamp Carre Zwart

Original price was: €95,-.Current price is: €85,50.

Wandlamp

Ga jij jouw woonkamer opnieuw inrichten of ben je toe aan wat kleine aanpassing? Dan kun je bijvoorbeeld al verschil maken door een leuke wandlamp toe te voegen! Dit geeft dan ook gelijk meer verlichting in je huis. Een wandlamp is handig om bepaalde plekken in huis uit te lichten: als leeslamp bij de bank of om een donker plekje op te lichten. Een wandlamp is niet alleen praktisch, maar ook erg gezellig. Ze geven naast hun praktische functie ook veel sfeer. In ons ruime assortiment vind je veel verschillende soorten wandlampen: van een industriële stijl tot een moderne stijl. Voor iedereen en elke woonstijl hebben wij de perfecte lamp. Laat je online inspireren door ons ruime assortiment!

Wandlampen ook ruimtebesparend

Jouw saaie muur iets extra’s geven? Een wandlamp is daar erg geschikt voor. Je hoeft niet altijd sfeer te maken met fotolijsten, wandplanken of schilderijen! Verlichting is natuurlijk ook een hele goede manier om extra sfeer in huis te creëren. En het fijne aan een wandlamp is dat het geen ruimte wegneemt in jouw interieur. Hierdoor is het ook nog eens een ruimtebesparende lamp. Ideaal toch?!

Lees meer

Kleuren en materialen

Onze wandlampen zijn in veel verschillende kleuren en soorten beschikbaar. Zo kun je eigenlijk altijd wel een lamp vinden die perfect binnen jouw wensen valt. Het is handig om vooraf na te gaan want jouw interieurstijl is of voor welke stijl jij wilt gaan. Zo kun je namelijk heel gemakkelijk de keuze voor jouw wandlamp hierop aanpassen. Door de juiste lamp toe te voegen, maak jij jouw interieur helemaal af.

Filter de beste wandlamp

Wij gaan binnen 4uDesigned altijd met de trends mee en hierdoor bieden wij altijd wandlampen aan van hoge kwaliteit, die tijdloos zijn! Weet je nog niet helemaal wat je wilt of heb je moeite met de juiste keuze maken? Maak dan gebruik van ons handige filtermodel. Hiermee kan je aangeven wat jouw eisen zijn voor de perfecte wandlamp. Het filtermodel zal vervolgens alleen de lamp laten zien die perfect aan jouw eisen voldoet. Hiermee wordt jouw keuze een stuk makkelijker!

Wandlamp kopen bij 4UDesigned.nl

Ga jij meer sfeer in huis brengen met een wandlamp? Dan heb jij de juiste keuze gemaakt door je te laten inspireren door 4uDesigned. Bij ons kun je terecht voor de perfecte wandlamp! Wil je misschien nog iets anders erbij kopen? Wij verzenden het namelijk gratis naar je toe door heel Nederland als je het minimale orderbedrag van €100,- hebt bereikt! Ideaal toch? Wil je liever naar onze showroom komen in Wormerveer? Ook geen probleem! Wij staan graag voor je klaar met een kopje koffie en geven je graag deskundig advies.