Dressoirs

Dressoirs

Het dressoir heeft een rijke geschiedenis die aardig wat jaren terug gaat in de tijd. Vroeger werden deze kasten voornamelijk in de eetkamer gebruikt om het tafellinnen en servies in op te bergen. Tegenwoordig heeft het dressoir niet meer zo'n specifieke functie. We gebruiken hem om onze tv op te zetten, in de keuken of om meer opbergruimte te creëren.

Kies je voor een echte eyecatcher of hou je het liever rustig? We hebben dressoirs in verschillende kleuren, materialen en vormen. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden in onze collectie.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland vanaf €50,-, en gratis levering in België vanaf €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.