Dressoirs

Dressoirs

Een dressoir is een erg hip meubel dat je in menig woonkamer terug ziet komen. Het dressoir heeft een rijke geschiedenis die aardig wat jaren terug gaat in de tijd. Vroeger werden deze kasten voornamelijk in de eetkamer gebruikt om het tafellinnen en servies in op te bergen. Tegenwoordig heeft het dressoir niet meer zo'n specifieke functie. We gebruiken hem voornamelijk om meer opbergruimte te creëren in de woonkamer of om een bepaalde lege ruimte op te vullen met een mooi meubelstuk. Kies je voor een echte eyecatcher of houd je het liever rustig? We hebben dressoirs in verschillende kleuren, materialen en vormen. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden in onze collectie.

Woonaccessoires op dressoirs
Naast het feit dat een dressoir een echte eyecatcher kan zijn, kun je er allerlei woonaccessoires uitstallen. Hierdoor is deze hele ruimte een prettig aanzicht. Heb je veel spullen die je moet opbergen? Dan kun je dit ook nog kwijt in de kastjes of lades van het dressoir. Op deze manier wordt jouw woonkamer een stuk netter en ontstaat er een fijne woonsfeer.

 

Mix en match
Een dressoir kun je gemakkelijk matchen met de rest van je interieur stijl. Houd je van modern? Bekijk dan eens onze moderne dressoirs. Ga je liever voor industrieel? Kies dan een robuust en donker dressoir. Daarbij kun je alle meubels in dezelfde stijl aanschaffen. Zorg er dus voor dat het dressoir matcht met jouw eettafel of schaf alles tegelijk aan. Hierdoor ontstaat er een mooi geheel in jouw woonkamer en past het dressoir er helemaal bij.

Op zoek naar het juiste dressoir

Een geschikt dressoir kopen kan lastig zijn. Daarom hebben wij voor ieder wat wils in ons assortiment. Het enige wat jij nu hoeft te doen is een keuze maken. Ook daar helpen wij je graag bij, want wij hebben aan de linkerzijde van deze pagina een filteroptie, waarin jij kunt aangeven wat je wensen en eisen zijn. Vervolgens worden de dressoirs getoond die hieraan voldoen. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om de juiste keuze te maken uit al onze dressoirs. Goedkope dressoirs zijn vaak erg interessant, dus filter ook eens op de prijs en houd rekening met je eigen budget.

Dressoirs kopen bij 4uDesigned
Dressoir kopen? Bij 4uDesigned ben je aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod met dressoirs en kies een dressoir waar jij blij van wordt. Zodra je het dressoir thuis hebt ontvangen kun je aan de slag met het opruimen van je huis en daarbij direct de sfeer verhogen door middel van het neerzetten van leuke woonaccessoires. Denk hierbij aan leuke kaarsen, een fotolijst of een leuke geurkaars. Er is van alles mogelijk in combinatie met onze dressoirs. Jouw dressoir wordt gratis verzonden, want vanaf €50 komen de verzendkosten voor onze rekening te liggen. Wat wil je nog meer?