Betaling en verzendkosten

Betalen, levertijd en verzenden

1. Prijs
Alle genoemde prijzen op onze website zijn in euro's (€) en inclusief BTW.

2. Betalingen
Bij 4UDesigned kunt u uw bestelling gemakkelijk en veilig online betalen. Wij accepteren de volgende betalingsmogelijkheden:
• iDeal
• Bankoverschrijving
• Bancontact/ Mistercash (België)
• Creditcard (Visa en Mastercard)

3. Levertijd
Veel van onze artikelen zijn voorradig. Na ontvangst van uw volledige betaling bedraagt de levertijd van voorradige artikelen 5-10 werkdagen, zodra uw bestelling geleverd kan worden wordt u hier over geïnformeerd. Uiteraard kunt u deze producten ook zelf afhalen in ons magazijn in Wormerveer.

De geschatte levertijd wordt weergegeven bij de productinformatie op onze website (onder de foto). Wij doen ons best alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Bij niet voorradige artikelen bedraagt de levertijd enkele weken, afhankelijk van de leverancier.

Door de huidige situatie wereldwijd omtrent het Coronavirus zijn alle levertijden onder voorbehoud van maatregelen wereldwijd. Voor een actuele levertijd kunt u ons bellen op 075-6210015.

4. Verzendkosten
Wij verzenden alle bestellingen binnen Nederland gratis vanaf een besteding van €50,- (met uitzondering van de Wadden eilanden). Bij bestellingen onder de €50,- rekenen wij €6,95 verzendkosten. Voor verzending naar de Wadden eilanden zijn de verzendkosten op aanvraag. Verzendingen naar België zijn gratis bij een aankoopbedrag boven de €500,-. Bij bestellingen onder de €500,- worden verzendkosten van €25,- gerekend. Verzending naar overige EU landen is ook mogelijk, de verzendkosten zijn afhankelijk van het aankoopbedrag en op aanvraag.

5. Leveringsvoorwaarden
Wij leveren alleen tot de eerste deur begane grond, bij een flat alleen tot aan de lift. De meeste producten ontvangt u (deels) ongemonteerd en dient u zelf in elkaar te zetten, dit zijn eenvoudige handelingen. Indien u de montage niet zelf wenst te doen kunnen wij dit voor u verzorgen, prijs op aanvraag.