Design & vintage Bijzettafels

Bijzettafel

Functioneel en sfeervol: een bijzettafel heeft twee belangrijke functies. Zet een kopje koffie of thee neer op de bijzettafel of gebruik het als decoratie item om bijvoorbeeld een vaas of een plant op te plaatsen. Je kunt eigenlijk heel veel kanten op met een bijzettafel. Daarom vind je in onze collectie een uitgebreid aanbod met bijzettafels voor diverse woonstijlen. Heb jij al een favoriet op het oog?


Bijzettafel kopen
Voordat je op zoek gaat naar een bijzettafel die past bij jouw stijl en smaak is het belangrijk dat je nadenkt waar je deze wilt plaatsen en voor welk doel je de bijzettafel wilt gebruiken. Houd daarbij ook altijd in je achterhoofd welke woonstijl je wilt uitstralen. Goed nieuws: onze uitgebreide selectie omvat alle woonstijlen. Kies je voor landelijk, modern of ga je voor een bijzettafel die past in een industrieel interieur? Aan jou de keuze!


Diverse kleuren en materialen
Welke bijzettafel matcht nou het beste bij jou eisen en wensen? Dat ligt er maar net aan wat je woonstijl is en hoe de rest van jouw meubels eruitzien. Wil je echt een eyecatcher van een bijzettafel? Kies voor prachtige bijzettafel met een blad van keramiek, marmer, halfedelsteen agaat of een velvet bijzettafel in het blauw, zilver of zwart. Wil je liever wat rust aanbrengen in je woonruimte? Ook dan zit je op deze pagina goed. Van prachtige houten bijzettafels tot aan glazen bijzettafels: alles is mogelijk!


Diverse vormen
Vierkant, ovaal of rechthoekig: wij hebben bijzettafels in ons aanbod opgenomen in heel veel verschillende vormen. Om een juiste keuze te maken raden we je aan om goed na te denken waar je de bijzettafel wilt plaatsen. Ronde bijzettafels doorbreken rechte lijnen en zorgen voor een speels effect. Wil je liever gaan voor strak? Dan bieden rechthoekig of vierkante bijzettafels de uitkomst!

Bijzettafel kopen bij 4uDesigned

Nu je weet waar je op moet letten bij het kopen van een bijzettafel, is het tijd om te shoppen. Neem een kijkje tussen ons ruime aanbod met bijzettafels. Heb je eenmaal een mooie bijzettafel gevonden? Bij ons profiteer je van heel veel voordelen. Wanneer je in Nederland een bestelling plaatst dan hoef je geen verzendkosten te betalen bij een order vanaf €50. Daarnaast geldt dat we er alles aan doen om jouw aankopen zo snel mogelijk te versturen. Ben je benieuwd naar de levertijd? Dit staat per artikel aangegeven, dus kijk hier altijd goed naar. Wil je toch liever eerst zelf je favoriete bijzettafel bekijken voordat je deze koopt? Dat is mogelijk! Breng een bezoekje aan onze showroom in Wormerveer. Met meer dan 2500 vierkante meter showroom heb je heel veel keuze. Laat je inspireren!