Hanglampen

Hanglampen


Voldoende verlichting in huis hebben is erg belangrijk. Vooral in de donkere maanden wordt verlichting veel gebruikt. Maar buiten het feit dat een lamp licht moet geven, ziet het er ook nog eens goed uit binnen je interieur. Lampen zorgen er dan ook voor dat je interieur helemaal af is. Met een hanglamp maak je gemakkelijk een statement boven je eettafel, in de hal of bijvoorbeeld in de slaapkamer. Kies voor een opengewerkte lamp die het licht op een speelse manier door de ruimte verspreid en daardoor veel sfeer geeft of voor een dichte lamp die het licht bundelt om bijvoorbeeld de eettafel uit te lichten. In ons grote assortiment is voor iedereen wel iets te vinden.

 

Ruime keuze aan hanglampen
Hanglampen zijn er in verschillende soorten in maten. Heb je een grote eettafel? Dan is het ook vanzelfsprekend dat je een grote en brede hanglamp kiest, voor de meest optimale lichtspreiding. Wanneer je eettafel wat kleiner is, komt een kleinere hanglamp ook beter tot zijn recht. Daarbij zijn hanglampen bij je eettafel een ware eyecatcher en vullen ze de ruimte ook een beetje op. Zorg ervoor dat je goed weet hoe groot je eettafel is, zodat je gerichter op zoek kunt gaan naar de juiste hanglamp voor je eettafel.

 

Mix en match
Een hanglamp kan zogezegd op verschillende plekken in huis hangen. Zorg er daarom in elke ruimte voor dat er genoeg verlichting is. Zo is het nergens in huis te donker en verlichting zorgt ook nog eens voor een fijne en warme sfeer in huis. Helemaal fijn wanneer het buiten grauw en donker is. Naast hanglampen kun je natuurlijk ook overige verlichting aanschaffen voor een optimaal resultaat.


Vind je favoriete hanglamp

Bedenk zelf goed waar je naar op zoek bent voordat je in ons assortiment duikt. Heb je toch een beetje hulp nodig? Maak dan gebruik van het filtermodel op de website. Geef hierin bijvoorbeeld aan naar welke kleur je op zoek bent. Zo wordt je zoektocht toch een stukje makkelijker. Wil je liever zelf ideeën opdoen door middel van ons assortiment? Bekijk dan gerust eens alles en kijk wat leuk staat in combinatie met jouw eettafel, want daar moeten de hanglampen natuurlijk wel bij passen.


Hanglampen kopen bij 4uDesigned

Pendellamp kopen? Bij 4uDesigned hebben wij een groot assortiment met hanglampen voor iedereen. Wanneer je weet welke interieurstijl je wenst, kun je op zoek naar een prachtige hanglamp. Daarbij spelen wij ook graag in op de nieuwste trends en zit er altijd wel iets voor jou tussen. Wil je de hanglampen in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom! Per hanglamp staat aangegeven of hij daar te vinden is. Profiteren van gratis verzending? Zorg er dan voor dat je bestelling de minimale orderwaarde van €50 heeft bereikt. Laat je dus inspireren en schaf mooie hanglampen aan van 4uDesigned. Vragen? Wij helpen je graag verder dus neem gerust eens contact met ons op.