Woood Meubels en accessoires | 4UDesigned.nl

WOOOD

WOOOD staat voor robuuste, eigentijdse en aantrekkelijke woonartikelen. WOOOD is specialist op het gebied van houten meubelen. WOOOD is specialist op het gebied van houten meubelen, maar heeft daarnaast bijvoorbeeld ook prachtige banken en stoelen. Kenmerkend voor de collectie van WOOOD is het Nederlandse vakmanschap in combinatie met pure materialen in een uniek ontwerp.

De meeste meubelen van het merk WOOOD komen als bouwpakket. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de flatpack methode. Dit houdt in dat de meubels zo compact mogelijk worden ingepakt waardoor er meer pakketten in een keer kunnen worden vervoerd. Het milieu wordt op de manier minder belast per meubelstuk.
Met een instructie zet je de meubelen eenvoudig zelf in elkaar.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland vanaf €50,-, en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.