Resultaat 1–48 van de 5208 resultaten wordt getoond

Alle producten

Nieuwe artikelen

4UDesigned heeft een van de meest uitgebreide, betaalbare en trendy collecties in de Benelux! Van strak modern Scandinavisch design tot de klassieke Chesterfield look of robuust met een vintage look. Op deze pagina plaatsen we dagelijks nieuwe artikelen die aan onze collectie worden toegevoegd. Dit zijn zowel onze eigen producten als artikelen van een van onze leveranciers. Als je geen tijd hebt om de gehele website te bekijken zie je hier dus in één oogopslag welke artikelen recent aan de collectie zijn toegevoegd.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland vanaf €100,-, en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.