Toont alle 2 resultaten

Relaxfauteuil, zak heerlijk onderuit

Het lekkerste wat er is; na een lange dag heerlijk neerploffen op jouw relaxfauteuil. Eigenlijk is zo’n heerlijk comfortabele stoel natuurlijk onmisbaar in jouw woonkamer. Je wilt na een lange dag werken natuurlijk ontspannen. En dat doe je het allerbest op een zeer comfortabele stoel. Wil jij zo’n relaxt plekje in jouw huis creëren? Dan hebben wij een paar prachtige stoelen voor jou in ons aanbod.

Kies uit onze twee prachtige modellen

Wij vinden het belangrijk dat jouw relaxfauteuil heerlijk comfortabel zit. Je moet na een lange dag werken lekker kunnen zitten en de stoel moet van goede kwaliteit zijn. Je kunt bij ons kiezen uit twee modellen. Ga bijvoorbeeld voor de Relaxfauteuil Luc Croco. Een stoel zonder armleuningen en uitgerust met een verstelbaar mechanisme en voorzien van een lendenkussen. Daarnaast hebben wij de Relaxfauteuil Jesse Croco in ons assortiment. Deze fauteuil heeft armleuningen en is ook uitgerust met een verstelbaar mechanisme en voorzien van een lendenkussen. Profiteer bij beide stoelen van hoge kwaliteit en comfort.

Lees meer

Relaxfauteuil kopen bij 4uDesigned

Hoe ziet jouw ideale relaxfauteuil eruit? De fauteuils die je bij ons kunt kopen, zorgen voor optimaal comfort. Je profiteert daarbij ook van meerdere voordelen. Allereerst profiteer je binnen Nederland van gratis verzending vanaf een order van €100,-. Daarnaast doen we er altijd alles aan om jouw aankoop zo snel mogelijk te versturen. Per artikel staat de levertijd aangegeven, dus kijk hier goed naar als je een aankoop doet om te weten wanneer je jouw nieuwe aanwinst in huis kunt verwachten. Wil je toch liever eerst even komen proefzitten? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Wormerveer. Met meer dan 2.500 vierkante meter showroom vind je vast jouw ideale relaxfauteuil.