Inspiratie, Meubels

Haal de lente in huis met neutrale kleuren!

Rasterbank 4Udesigned

Ja, eindelijk! De lente staat voor de deur. De zon gaat weer meer schijnen en de temperatuur gaat (hopelijk) omhoog. Dus wat gaan we doen? Juist, ons interieur weer wat meer opfleuren! En hoe kun je nou beter de lente in huis halen, dan met neutrale, lichte kleuren? Wij zeggen dag tegen de donkere meubels en accessoires en hallo tegen de natuurlijke tinten. Wil jij samen met ons de lente in huis halen? Lees dan gauw verder.

Klein beginnen..

Laten we klein beginnen met de accessoires. Je kunt namelijk al heel snel sfeer bepalen met accessoires. Misschien heb je op dit moment donkere kussens op de bank? Vervang deze voor kussens in lichte, neutrale tinten. Hetzelfde geldt voor de vazen. We hebben een ruim assortiment vazen in verschillende vormen en maten en in prachtige lichte kleuren. Vazen in pasteltinten passen echt perfect bij de lente. Hangt er een donker schilderij aan de muur? Ga dan voor een lichte variant. Denk bijvoorbeeld aan ons wandpaneel Echo. Deze eye-catcher heeft een prachtige natuurlijke kleur en ideaal voor jouw lente interieur. 

De lente in jouw woonkamer

Wil je toch liever gelijk iets groter beginnen? Vervang dan ook jouw ‘grote’ meubels. Heb jij op dit moment een donkere of robuuste salontafel? Sla deze dan even op en vervang deze voor salontafels in een natuurlijke kleur. Wij zijn bijvoorbeeld erg fan van de salontafel set van Mangohout. In combinatie met een prachtige lichte vaas, is dit een mooie toevoeging aan jouw lente interieur! Wil je nóg iets groter denken? Ga dan voor een bank in een lichte kleur. Onze bank Nesso en sofa Buffalo passen perfect bij deze tijd van het jaar. Bovendien passen ze ook nog eens perfect in de trend van het moment: teddy! De sofa Buffalo hebben we direct op voorraad en is ook nog eens uniek. Dit in combinatie met de fauteuil Zack en jouw woonkamer is helemaal af!   

Lichte en natuurlijke kleuren in jouw eetkamer

Jouw woonkamer is er klaar voor, maar nu jouw eetkamer nog! De eetkamer is misschien iets lastiger om te toveren naar de lente, maar je kunt een poging wagen. Je kunt het heel rigoureus doen en al jouw oude meubels even opbergen om ze tijdelijk te vervangen voor nieuwe, maar je kunt ook een combinatie maken. Voeg dan wat lichte meubels toe aan het huidige interieur in plaats van alles helemaal te vervangen. Misschien passen de Eetkamerstoelen Bauhaus of de eetkamerstoelen Corine bijvoorbeeld wel perfect bij jouw huidige eetkamerstoelen? Of de armstoel Lola in het licht grijs! Of vervang twee eetkamerstoelen voor de eetkamerbank Raster! Een prachtige eetkamerbank in de populaire stof velvet! Verkrijgbaar in beige, groen, champagne of roze! Perfecte kleuren voor de lente!

Wel zin in een rigoureuze verandering? Vervang dan gewoon jouw eettafel voor een natuurlijke variant. Onze eettafel Carter is van Mangohout en perfect om de lente in jouw eetkamer te halen. 

Shop de lente bij 4Udesigned

Genoeg keuze volgens mij? Het belangrijkste is om lichte kleuren in jouw interieur toe te voegen. Je kunt je online laten inspireren door ons ruime assortiment meubels, maar we staan natuurlijk ook graag voor je klaar in onze showroom in Wormerveer. We kunnen dan samen kijken naar jouw huidige interieur en geven je graag handige tips om de lente in huis te halen. Dit kan groots, maar natuurlijk ook klein. Net wat jouw wensen en behoeften zijn. Kom jij gezellig langs?

Back to list