Inspiratie, Meubels

Velvet stoel, organische vormen en lichte kleuren!

velvet stoel

Het begin van een nieuw seizoen betekent vaak veranderingen in het interieur! In de winter grijpen we meestal naar de wat donkere kleuren en in de zomer gaan we voor pasteltinten. De lente is inmiddels al even begonnen en het zonnetje begint steeds meer te schijnen. Kortom, tijd voor wat verandering in het interieur. Is jouw interieur helemaal klaar voor het mooie weer? Wij geven je graag wat handige tips om jouw interieur helemaal summer ready te maken! 

De velvet stoel, een onmisbaar item voor jouw interieur

Hij is helemaal hot, de velvet stoel! Je kunt een velvet stoel werkelijk in elke ruimte kwijt. Zo is het een prachtige eye-catcher voor jouw woonkamer, maar kun je jouw slaapkamer ook helemaal afmaken met een mooie velvet stoel. Daarnaast passen velvet eetkamerstoelen ook perfect in jouw eetkamer. Het is niet alleen een mooi item, maar een velvet stoel biedt ook veel comfort door de zachte stof. Hierdoor is het een heerlijk zitmeubel om in te relaxen. En weet je wat ook heel fijn is. Velvet is verkrijgbaar in meerdere kleuren, waardoor de stoel in elke interieurstijl past. Kortom, onmisbaar voor jouw interieur. 

Een nieuwe velvet stoel kopen? Kies lichte kleuren

Ben jij ook helemaal gek op deze trend en ga jij een nieuwe velvet stoel kopen? Ga dan ook helemaal met deze tijd van het jaar mee en kies lichte kleuren. Wat denk je bijvoorbeeld van onze eetkamerstoel Liza in de kleur champagne of de armstoel Raster in het roze? Twee totaal verschillende eetkamerstoelen, maar allebei in prachtige lichte kleuren, die perfect passen bij de zomerperiode! Zelf zijn wij ook helemaal gek op de Rodeo fauteuil in de kleur pistache of de Sara fauteuil in Khaki. Allebei echt een aanwinst voor jouw woonkamer! 

Organische vormen combineren met de velvet stoel

Als we dan toch helemaal bezig zijn met de trends van het moment kunnen we ook wel rekening houden met een andere trend; organische vormen! We zien ze steeds meer terugkomen in het interieur en je kunt deze trend perfect combineren met een prachtige lichte velvet stoel. Zo kun je dus bijvoorbeeld gaan voor de Rodeo fauteuil in een lichte kleur om jouw interieur wat meer lichte meubels te geven, maar combineer deze eens met de Mae bijzettafel. Een prachtige zomerse combinatie. De Byboo salontafels zijn ook perfect te combineren met een velvet stoel. Jouw velvet stoel goed schoon houden? Gebruik dan onze Iproteqt. Met dit programma hoef je niet te vrezen voor vlekken!

Jouw interieur summer ready maken

Wil je nog verder gaan en jouw interieur helemaal summer ready maken? Neem dan ook eens een kijkje in onze Nola collectie. Deze prachtige collectie bevat veel meubels in organische vormen en heeft accessoires in mooie lichte kleuren! Perfecte items voor ieder interieur. Daarnaast heeft ons online assortiment natuurlijk genoeg items om jouw zomer interieur compleet te maken. Laat je dus vooral lekker online inspireren. 

Heb je misschien nog wat extra hulp nodig? Geen probleem! Kom dan gezellig langs in onze showroom in Wormerveer. We staan graag voor je klaar met deskundig advies en een lekker kopje koffie. Je kunt komen proefzitten op al onze velvet stoelen en een kijkje nemen in ons assortiment. Met ruim 2500 m2 staat er vast een meubel tussen om jouw interieur summer ready te maken!