Toont alle 3 resultaten

TV meubel modern

Het hebben van een mooi TV meubel is belangrijk. Je kijkt hier namelijk vaak tegenaan. Daarom moet je bij het uitkiezen van je TV meubel erop letten dat hij bij de rest van je interieur past. Is jouw stijl voornamelijk modern? Dan passen een TV meubel modern ongetwijfeld in jouw ruimte. Laat je inspireren!

Een TV meubel modern heeft doorgaans strakke lijnen en is netjes afgewerkt. Handgrepen zijn vaak weggewerkt en overbodige frutsels ontbreken. Dit maakt een TV meubel modern perfect als aanvulling op jouw moderne interieur. Neem daarom snel een kijkje in onze collectie!

Lees meer

TV meubel modern kopen

Bij de aanschaf van een TV meubel modern is het belangrijk om alle afmetingen te weten. Zowel de afmetingen van het TV meubel zelf als de televisie die erboven komt te hangen of erop komt te staan zijn belangrijk. Daarnaast is het verstandig om de wand op te meten waar het TV meubel voor komt te staan. Als alle afmetingen kloppen, weet je zeker dat jouw TV meubel modern qua grootte niet misstaat in je interieur.

In de volgende stap is het belangrijk om hem ook qua looks op je interieur af te stemmen. Je weet al dat je graag een TV meubel modern wilt, nu is het de vraag, in welke kleur. Voor het bepalen van de juiste kleur voor je moderne TV meubel kan het verstandig zijn om de andere kleuren in je ruimte mee te laten wegen. Welke kleur is op dit moment dominant? Wil je deze dominante kleur versterken of juist breken met een complementaire kleur? Wanneer je bijvoorbeeld al veel zwart in je interieur hebt, is het mooi om een licht TV meubel aan te schaffen.

TV meubel modern design

Moderne TV meubels zijn voorzien van een strak en vaak tijdloos design. Zowel de kleur als de vorm van het meubel zullen niet snel uit de mode raken. Daarom is een TV meubel modern vaak een veilige keuze. Toch kun je echt een statement maken met je TV meubel door bijvoorbeeld de achterwand in een contrasterende kleur te verven. Zo springt je TV meubel er echt uit!

Modern TV meubel eiken

Een TV meubel van eikenhout kan zowel in klassieke als moderne uitvoering prachtig staan in je woonkamer. De lichte kleur van eikenhout is een goede basis voor je TV meubel en is bovendien nog te behandelen met bijvoorbeeld een whitewash. Met een eiken TV meubel modern kun je dus alle kanten op. Ook moderne TV meubels van andere materialen kun je zelf nog verfraaien. Het mooie van een modern TV meubel is dat dit altijd een perfecte basis is. Leef je uit!

Modern TV meubel kopen bij 4uDesigned

Ben je op zoek naar een mooi TV meubel modern? Dan zit je helemaal goed bij 4uDesigned. In onze collectie vind je een aantal hoogwaardig afgewerkte TV meubels in een moderne stijl. Heb je advies nodig over het juiste TV meubel in jouw ruimte? Of wil je meer weten over de productie en kwaliteit van onze producten? Neem dan vooral contact met ons op of kom langs in onze showroom in Wormerveer. We staan altijd voor je klaar en denken graag met je mee over jouw interieurvragen.

Heb je je keuze gemaakt? Dan zorgen wij ervoor dat jouw TV meubel modern zo snel mogelijk wordt verstuurd. Bovendien bieden we goede service en kun je rekenen op gratis verzending bij een bestelwaarde van €50 of meer. Vanzelfsprekend kun je ons altijd bereiken voor vragen over het product, de verzending en levering.