Toont alle 7 resultaten

Eettafels rond

De ideale tafel voor in kleinere ruimtes! De meeste ronde tafels hebben een poot in het midden, zo schuif je met gemak een aantal stoelen bij. Tafelen om een ronde tafel is ook nog eens heel gezellig. Doordat je met het hele gezelschap dicht op elkaar zit kan je gemakkelijk met iedereen socializen zonder naar de andere kant van de tafel te hoeven schreeuwen.

Ronde eettafels heb je van klein tot groot, geschikt voor 3 personen of voor wel 6 tot 8. In ons assortiment hebben we tafels in verschillende woonstijlen, materialen en kleuren. Zo is er voor ieder interieur wel iets te vinden.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland vanaf €50,- en gratis levering in België boven de €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.