Toont alle 16 resultaten

Spots en wandlampen

Ben jij op zoek naar de perfecte wandlamp om jouw pronkstukken eens goed in de spotlight te zetten? Dan ben je hier, bij 4uDesigned, aan het goede adres! Spotjes en wandlampen zijn ideaal als je specifieke delen van je woning uit wilt lichten zonder overal lampen neer te hoeven zetten. Wandlampen zijn gemakkelijk te monteren aan de muur of aan het plafond, wat bijvoorbeeld goed in een minimalistisch interieur past. Wandlampen zijn niet alleen goed als toevoeging aan jouw interieur, maar natuurlijk ook als lichtbron. Licht kan ervoor zorgen dat een ruimte groter lijkt: plaats jouw wandlamp in een hoekje dat jij graag wilt uitlichten, en de ruimte lijkt vanzelf optisch groter. Neem snel een kijkje in ons ruime assortiment, en vind de perfecte wandlamp voor jou!

Wandlamp in je interieur

Er zijn verschillende soorten wandlampen voor elke interieurstijl. Houd je van strak en modern? Dan raden wij je aan om voor een strakke wandlamp te gaan, zoals de Carre. Ga je toch liever voor iets klassieks? Kies dan voor een metalen wandlamp, met een vorm. De keuze is volledig de jouwe, maar probeer natuurlijk wel goed rekening te houden met wat voor interieur jij nu hebt, of wat voor interieur jij gaat creëren.

Lees meer

Hoe vind je de juiste wandlamp

De zoektocht naar de perfecte muurlamp is niet altijd even gemakkelijk. Daarom helpen wij je graag verder tijdens je zoektocht. Heb je een aantal specifieke wensen? Maak dan gebruik van ons filtermodel! Hier kan je al jouw wensen aangeven, zoals bijvoorbeeld de maximale prijs of de kleur van de wandlamp. De wandlampen die voldoen aan jouw wensen worden vervolgens getoond, zodat het overzicht een stuk beter is en je oog direct valt op jouw favoriete wandlamp.

Wandlampen bestellen bij 4uDesigned

Een muurlamp voor binnen bestel je bij4uDesigned. Bekijk daarom goed ons assortiment met wandlampen en maak een keuze geheel naar wens. Jouw bestelling wordt gratis verzonden wanneer je het minimale orderbedrag van €50 hebt bereikt, dus kijk ook nog verder tussen de rest van onze lampen om een mooie lichtspreiding te creëren in huis. Wil je de lampen even in het echt bekijken? Dan nodigen wij je uit bij onze showroom in Wormerveer! Het is slim om wel eerst op de website te checken of jouw lamp hier aanwezig is, om teleurstelling te voorkomen. Daarnaast helpen wij je natuurlijk graag verder bij vragen, dus neem gerust eens contact op met onze specialisten.