Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Hoekbanken

In onze grote collectie hoekbanken vindt je banken in alle kleuren, materialen en stijlen. Een stoere chesterfield hoekbank of een elegant velvet exemplaar, we hebben het allemaal. De hoek links, of toch rechts? Geen probleem! Alles is mogelijk en we verkopen zelfs banken waarbij je de hoek zelf kunt bepalen en veranderen. Ideaal voor de twijfelaars onder ons. Een hoekbank is niet alleen geschikt voor als je veel ruimte hebt. Hoekbanken komen in alle vormen en maten en kunnen juist ook als je weinig ruimte hebt een uitkomst zijn.

Per artikel vind je in de productinformatie meer informatie over de levertijd, afmetingen en of het product in onze showroom te zien is.

Wil je het product toch nog even in het echt zien? Kom dan langs voor een gezellig kopje koffie en meer informatie bij onze showroom in Wormerveer (15 minuten vanaf Amsterdam). Je kunt hier gratis en gemakkelijk parkeren!

Met een gratis levering in Nederland vanaf €50,-, en gratis levering in België vanaf een besteding van €500,-, wordt shoppen bij 4UDesigned extra aantrekkelijk.